Bolondosan a szerelemről-DVD

2019-05-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Leonard Nimoy - Bolondosan a szerelemről-DVD

Letöltés Bolondosan a szerelemről-DVD könyvet pdf, epub és mobi

Bolondosan a szerelemről-DVD.pdf
Bolondosan a szerelemről-DVD.epub
Bolondosan a szerelemről-DVD.mobi


  • Fibit Media Kft.
  • Romantikus
  • 97 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 5996255717242
  • Cikkszám: 1052926
  • Nyelv: magyar 5.1, német, f

A könyv részletei Bolondosan a szerelemről-DVD

Töltse le az ingyenes PDF Bolondosan a szerelemről-DVD fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bolondosan a szerelemről-DVD PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bolondosan a szerelemről-DVD (pdf, epub és mobi)

Bolondosan a szerelemről-DVD leírása

Gene Wilder, a Dutyi-dili, a Száguldás gyilkosságokkal és a Vaklárma főszereplője játssza Duffy Bermant, egy híres képregény-rajzolót, aki egy napon rádöbben arra, hogy a biológiai órája már régóta vészesen ketyeg. Amikor egy dedikáláson megpillantja fiatal rajongóját, a szépséges Meg-et, azonnal tudja, hogy meg kell ragadnia a pillanatot és gyorsan le kell csapni a csajra, amíg még nem késő. Még szerencse, hogy a vonzalom kölcsönös, így hamarosan összeházasodnak, és a nagy korkülönbség ellenére csodásan megértik egymást.
Amikor azonban szóba kerül, hogy ideje lenne már gyereket vállalni, Duffy először bepánikol, majd beadja a derekát. A családtervezés azonban nem elhatározás kérdése, és a természet bizony közbeszól: kiderül, hogy Meg képtelen teherbe esni. Duffy-nak most aztán valóban riadót fújnak az ösztönei, és eszeveszett ámokfutásba kezd: egyetlen célja, hogy utódot nemzzen, az szinte mindegy, hogy kinek. Eltávolodik Megtől, és számos vidám kalandon kell átvergődnie, mire rájön, hogy igazi szerelme mellett van a helye jóban, rosszban.

Leave Your Comment