Bódító ételek – F. Horváth Ilona 99 receptje

2019-04-03   |   by admin

A könyv tartalma:

F. Horváth Ilona - Bódító ételek - F. Horváth Ilona 99 receptje

Letöltés Bódító ételek – F. Horváth Ilona 99 receptje könyvet pdf, epub és mobi

Bódító ételek – F. Horváth Ilona 99 receptje.pdf
Bódító ételek – F. Horváth Ilona 99 receptje.epub
Bódító ételek – F. Horváth Ilona 99 receptje.mobi


A könyv részletei Bódító ételek – F. Horváth Ilona 99 receptje

Töltse le az ingyenes PDF Bódító ételek – F. Horváth Ilona 99 receptje fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bódító ételek – F. Horváth Ilona 99 receptje PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bódító ételek – F. Horváth Ilona 99 receptje (pdf, epub és mobi)

Bódító ételek – F. Horváth Ilona 99 receptje leírása

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.
Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

Leave Your Comment