Bűnszövetkezetben

2019-02-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Agatha Christie - Bűnszövetkezetben

Letöltés Bűnszövetkezetben könyvet pdf, epub és mobi

Bűnszövetkezetben.pdf
Bűnszövetkezetben.epub
Bűnszövetkezetben.mobi


  • Európa Könyvkiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 316 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789630794602
  • Cikkszám: 1019414
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Bűnszövetkezetben

Töltse le az ingyenes PDF Bűnszövetkezetben fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bűnszövetkezetben PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bűnszövetkezetben (pdf, epub és mobi)

Bűnszövetkezetben leírása

Tommy és Tuppence a titkos ellenfél leleplezése után összeházasodtak és boldogan éltek. Egyetlen apró felhő volt csak házasságuk egén: Tuppence unatkozott. Tommy régi segítőjüknek, Mr. Carternek dolgozott, akivel előző kalandjuk során ismerkedtek meg, feleségének csak a háztartás vezetése maradt. És mint Tuppence kijelentette, erre elég „húsz perc reggeli után, és minden parádésan meg van oldva”. Amikor egy frissen előhívott fényképen Tommy egy tündért fedez fel a kandallójuk rácsán, Tuppence abban reménykedik, hogy majd teljesíti három kívánságukat. És valóban: Mr. Carter megbízza őket a Nemzetközi Nyomozó Iroda vezetésével, mert az előző igazgató kémkedett és letartóztatták. A két fiatal kalandornak ez testhezálló szerep. Azonnal új jelmondatot találnak ki az irodának: „Blunt Nyertes Nyomozói” lesznek, Tommy alakítja Mr. Bluntot, Tuppence a nyomozókat…

Mire az utolsó fejezetben sikerül leleplezniük a bolsevik titkos ügynököt, megoldanak jónéhány titokzatos bűntényt, szereznek barátot a Scotland Yard egyik felügyelője személyében és eljátsszák a huszadik század első negyedének minden híres nyomozópárosát, Sherlock Holmestól és Watson doktortól Hercule Poirot-ig és Hastings kapitányig.

Leave Your Comment