Bűnmegelőzés-alapú társadalom – Prevenció a XXI. században

2019-08-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Garamvölgyi László - Bűnmegelőzés-alapú társadalom - Prevenció a XXI. században

Letöltés Bűnmegelőzés-alapú társadalom – Prevenció a XXI. században könyvet pdf, epub és mobi

Bűnmegelőzés-alapú társadalom – Prevenció a XXI. században.pdf
Bűnmegelőzés-alapú társadalom – Prevenció a XXI. században.epub
Bűnmegelőzés-alapú társadalom – Prevenció a XXI. században.mobi


  • Studium Plusz
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 496 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155463839
  • Cikkszám: 1033097
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Bűnmegelőzés-alapú társadalom – Prevenció a XXI. században

Töltse le az ingyenes PDF Bűnmegelőzés-alapú társadalom – Prevenció a XXI. században fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bűnmegelőzés-alapú társadalom – Prevenció a XXI. században PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bűnmegelőzés-alapú társadalom – Prevenció a XXI. században (pdf, epub és mobi)

Bűnmegelőzés-alapú társadalom – Prevenció a XXI. században leírása

Századunk kriminális rizikója nem egyszerűen annyit jelent, hogy gyökeresen átalakul a bűnözés jellege – ennél többről van szó. Olyan, a globalizációs technológiák által támasztott, újszerű, eddig alig ismert kihívásokkal állunk szemben, amelyekkel ha nem küzdünk meg, mindennapi létünkben veszélyeztetnek bennünket. A primitívség, a bestialitás, az újabb és újabb formákban támadó gonoszság ellen azonban felvehetjük a kesztyűt. A lehetséges megoldás kulcsszava: a bűnmegelőzés-alapú társadalom.
Garamvölgyi László új könyvében a profilaxison alapuló szemlélet mint a jövő kriminológiájának alapeszméje, útja vázolódik fel. A rendőrségi szóvivőként ismertté vált szerző, miután kinyomozta a nagyjaink halálával kapcsolatos rejtélyeket, huszonhatodik könyvében átfogóan beszél mindazokról a problémákról, melyekkel a bűnmegelőzés vonatkozásában számolnunk kell – a nem is távoli jövőben.

Leave Your Comment