Bűn

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Chloe Esposito - Bűn

Letöltés Bűn könyvet pdf, epub és mobi

Bűn.pdf
Bűn.epub
Bűn.mobi


A könyv részletei Bűn

Töltse le az ingyenes PDF Bűn fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bűn PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bűn (pdf, epub és mobi)

Bűn leírása

Amikor Alvie rájön, hogy bérgyilkos pasija lelépett a Lamborghinivel és kétmillió euróval, azt teszi, amit bármelyik megtört szívű, faképnél hagyott, amatőr bérgyilkosnő tenne – megissza a minibár tartalmát, majd törni-zúzni kezd a hotelszobában.
Azután munkához lát.
Veszedelmes macska-egér játék veszi kezdetét Rómán keresztül, ahol Alvie és Nino mindenütt csak rombolást hagy maga után. Alvie teljesen átadja magát a sötétségnek, de még nem tudja, vajon Nino tényleg a nemezise… vagy az egyetlen férfi, aki elég romlott ahhoz, hogy bánni tudjon vele.

Leave Your Comment