Blöfföljünk bátran!

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Matt Lessinger - Blöfföljünk bátran!

Letöltés Blöfföljünk bátran! könyvet pdf, epub és mobi

Blöfföljünk bátran!.pdf
Blöfföljünk bátran!.epub
Blöfföljünk bátran!.mobi


A könyv részletei Blöfföljünk bátran!

Töltse le az ingyenes PDF Blöfföljünk bátran! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Blöfföljünk bátran! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Blöfföljünk bátran! (pdf, epub és mobi)

Blöfföljünk bátran! leírása

Blöffölés. Semmi sem izgalmasabb a pókerben, mint egy nagyszerű blöff! Miközben könnyű a legerősebb kézzel elvinni a kasszát, ahhoz, hogy a leggyengébbel nyerjünk, igazi tehetség kell. Ha klasszis játékosokká szeretnénk válni, meg kell tanulnunk, hogyan és mikor blöfföljünk. Most először itt egy egyedülálló, átfogó könyv, amely megmutatja, hogyan sajátíthatjuk el ezeket a nélkülözhetetlen képességeket.
Tanuljuk meg, hogyan:
– ismerjük fel a blöffölési helyzeteket,
– jöhetünk rá, hogy kit nem lehet kiblöffölni,
– érezzünk rá ellenfeleink gyengeségére,
– kivitelezhetünk kiilönböző tipusú blöfföket, a legegyszerűbbtől a legösszetettebbig,
– hitessük el meggyőzően, hogy erős a kezünk,
– fejlesszük játékunkat világklasszisok által végrehajtott híres blöffök tanulmányozásával!

Függetlenül attól, hogy Ön kezdő vagy gyakorlott játékos, ez a felbecsülhetetlen értékű könyv megmutatja, hogy helyes időzítéssel és technikával hogyan uralkodhat ellenfelei felett gyengébb lapokkal is. Tehát csináljon értéktelen lapjaiból nyerőt – és kezdjen el most több pénzt keresni!

Leave Your Comment