Blameless – Szégyentelen – Napernyő protektorátus 3. – Keménytábla

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Gail Carriger - Blameless - Szégyentelen - Napernyő protektorátus 3. - Keménytábla

Letöltés Blameless – Szégyentelen – Napernyő protektorátus 3. – Keménytábla könyvet pdf, epub és mobi

Blameless – Szégyentelen – Napernyő protektorátus 3. – Keménytábla.pdf
Blameless – Szégyentelen – Napernyő protektorátus 3. – Keménytábla.epub
Blameless – Szégyentelen – Napernyő protektorátus 3. – Keménytábla.mobi


A könyv részletei Blameless – Szégyentelen – Napernyő protektorátus 3. – Keménytábla

Töltse le az ingyenes PDF Blameless – Szégyentelen – Napernyő protektorátus 3. – Keménytábla fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Blameless – Szégyentelen – Napernyő protektorátus 3. – Keménytábla PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Blameless – Szégyentelen – Napernyő protektorátus 3. – Keménytábla (pdf, epub és mobi)

Blameless – Szégyentelen – Napernyő protektorátus 3. – Keménytábla leírása

Szédítően szellemes!

Viktória királynő elbocsátja Alexiát az árnyékkormányból, és az egyetlen személy, aki bármiféle magyarázattal szolgálhatna – Lord Akeldama – váratlanul elhagyja a várost. Mindennek tetejébe Alexiára gyilkos gépkaticák támadnak, jelezve (ahogy azt csak a katicák képesek), hogy immár London minden vámpírja igencsak érdekelt Lady Maccon meglehetősen alapos halálában.

Mindeközben Lord Maccon szeszben pácolja magát, Lyall professzor pedig kétségbeesetten igyekszik összefogni a Woolsey-falkát. Alexia végül elmenekül Angliából, és meg sem áll Itáliáig, hogy megkeresse a titokzatos templomosokat; csak ők tudnak eleget a természeten túliakról ahhoz, hogy feltárják előtte növekvő mértékben terhes állapotának titkait. Csakhogy ők még a vámpíroknál is rosszabbak lehetnek – és pestót hordanak maguknál.

A szezon botránya – Lady Maccon elhagyta a férjét, és visszaköltözött rémes családjához!

Leave Your Comment