Black Ice – Tükörjég

2019-03-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Becca Fitzpatrick - Black Ice - Tükörjég

Letöltés Black Ice – Tükörjég könyvet pdf, epub és mobi

Black Ice – Tükörjég.pdf
Black Ice – Tükörjég.epub
Black Ice – Tükörjég.mobi


A könyv részletei Black Ice – Tükörjég

Töltse le az ingyenes PDF Black Ice – Tükörjég fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Black Ice – Tükörjég PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Black Ice – Tükörjég (pdf, epub és mobi)

Black Ice – Tükörjég leírása

Britt Pheiffer felkészült, hogy hátizsákkal hódítsa meg a Teton-hegységet — arra azonban nem készült fel, hogy a gondolataiban még mindig kísértő exbarátja is csatlakozzon hozzá. Mielőtt Britt tisztázhatná magában, mit érez Calvin iránt, egy váratlan hóvihar miatt menedéket kényszerül kérni egy hegyi kunyhóban. A jóképű, segítőkész lakók azonban szökésben vannak. Túszul ejtik és arra kényszerítik Brittet, hogy vezesse le őket a hegyről. Britt tudja, életben kell maradnia, hogy Calvin megtalálja. A helyzetet tovább bonyolítja, amikor Britt rábukkan egy korábban itt elkövetett gyilkosságsorozat vérfagyasztó bizonyítékára — ami őt magát is célponttá változtatja.

Azonban semmi sem az, aminek látszik, és mindenki titkolózik — még Mason, az egyik emberrabló is. A kedvessége zavarba ejti Brittet. Mason vajon ellenség? Vagy szövetséges?

Leave Your Comment