Birodalom és becsület

2019-07-31   |   by admin

A könyv tartalma:

W. E. B Griffin   - Birodalom és becsület

Letöltés Birodalom és becsület könyvet pdf, epub és mobi

Birodalom és becsület.pdf
Birodalom és becsület.epub
Birodalom és becsület.mobi


  • Gold Book
  • Regény
  • 432 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789634262893
  • Cikkszám: 1029999
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Birodalom és becsület

Töltse le az ingyenes PDF Birodalom és becsület fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Birodalom és becsület PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Birodalom és becsület (pdf, epub és mobi)

Birodalom és becsület leírása

1945 októbere: a németek és a japánok letették a fegyvert, de Cletus Frade és az OSS többi ügynöke számára mégsem jött el a csomagolás és hazatérés ideje – sokkal jelentősebb dolgokkal kell foglalkozniuk.
Ezek közül az egyik legfontosabb a forrásaik, különösen az emberi források megóvása. A háború utolsó hónapjaiban az Egyesült Államok különleges megállapodást kötött a német hírszerzés Szovjetunióval foglalkozó részlegének a vezetőjével: a felbecsülhetetlen értékű hírszerzési anyagokért – különösen az amerikai atombombaprogramba beépült szovjet kémek nevéért – cserébe a részleg embereit és családjukat biztonságba helyezik Argentínában. Ha a titkos megállapodás napvilágra jutna, elszabadulna a pokol, és az Egyesült Államok elveszítené legfontosabb forrásainak és titkainak legértékesebb részét.
Közben Argentínában a felszínre bukkan egy német tengeralattjáró, és a kapitánya megadja magát a legénységgel együtt. Németországban, az amerikai megszállási zónában a katonai hírszerzés egyik fiatal ügynöke talán túl nagy lelkesedéssel teljesíti a rábízott szokatlan feladatot. A két esemény következményei nem csak Frade-et és társait érintik, hanem mindent, amiért harcolnak.
A dolgok kezdenek nagyon bonyolulttá válni.

A Birodalom és becsület megőrzi és tovább viszi mindazt, amit Griffintől a rajongói várnak, és a világ egyik legjobb mesélője újabb, fordulatokban gazdag történettel lepi meg olvasóit.

Leave Your Comment