Biológia II. kötet – Ember, bioszféra, evolúció (Harmadik, javított kiadás)

2019-05-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Szerényi Gábor - Biológia II. kötet – Ember, bioszféra, evolúció (Harmadik, javított kiadás)

Letöltés Biológia II. kötet – Ember, bioszféra, evolúció (Harmadik, javított kiadás) könyvet pdf, epub és mobi

Biológia II. kötet – Ember, bioszféra, evolúció (Harmadik, javított kiadás).pdf
Biológia II. kötet – Ember, bioszféra, evolúció (Harmadik, javított kiadás).epub
Biológia II. kötet – Ember, bioszféra, evolúció (Harmadik, javított kiadás).mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Tankönyvek, segédkönyvek
  • 592 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632445694
  • Cikkszám: 1032915
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Biológia II. kötet – Ember, bioszféra, evolúció (Harmadik, javított kiadás)

Töltse le az ingyenes PDF Biológia II. kötet – Ember, bioszféra, evolúció (Harmadik, javított kiadás) fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Biológia II. kötet – Ember, bioszféra, evolúció (Harmadik, javított kiadás) PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Biológia II. kötet – Ember, bioszféra, evolúció (Harmadik, javított kiadás) (pdf, epub és mobi)

Biológia II. kötet – Ember, bioszféra, evolúció (Harmadik, javított kiadás) leírása

“2002-ben jelent meg először a Biológia I–II., majd 2009-ben a második, változatlan kiadása, amely 2014-re teljesen elfogyott. Tizenhárom év nagy idő, főképpen akkor, ha a leggyorsabban fejlődő természettudomány, a biológia legújabb eredményeit próbáljuk meg nyomon követni. Ami az elvárás oldalát illeti, ez alatt az idő alatt új Nemzeti Alaptanterv és új érettségi követelményrendszer született. A biológia oldaláról nézve pedig olyan új tudományos eredmények soksága, amelyek akár a mindennapjainkra is hatással lehetnek. Elég, ha csak a Humán Genom Programra vagy az őssejtkutatás terápiás lehetőségeire gondolunk. De megváltozott ez alatt az idő alatt a hazai védett növény- és állatfajok listája, és törvényes oltalom alá került mintegy kéttucat gombánk. Kaptunk visszajelzéseket olvasóinktól is, köszönet érte.
Mindezek figyelembevételével időszerűnek tartottuk a kötetek átdolgozását. Valamennyi újdonság sajnos nem kerülhetett be, már csak a terjedelem adta lehetőségek miatt sem. Azonban változatlanul azt a célt tűztük magunk elé, hogy a biológiaérettségire és az egyetemi tanulmányokra készülő diákok megtaláljanak bennük mindent, és az érdeklődő olvasó is tájékozódhasson belőlük az elméleti és az alkalmazott biológia összes területéről.”

Leave Your Comment