Between the lines – a sorok között (keménytáblás)

2019-06-17   |   by admin

A könyv tartalma:

Tammara Webber - Between the lines - a sorok között (keménytáblás)

Letöltés Between the lines – a sorok között (keménytáblás) könyvet pdf, epub és mobi

Between the lines – a sorok között (keménytáblás).pdf
Between the lines – a sorok között (keménytáblás).epub
Between the lines – a sorok között (keménytáblás).mobi


A könyv részletei Between the lines – a sorok között (keménytáblás)

Töltse le az ingyenes PDF Between the lines – a sorok között (keménytáblás) fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Between the lines – a sorok között (keménytáblás) PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Between the lines – a sorok között (keménytáblás) (pdf, epub és mobi)

Between the lines – a sorok között (keménytáblás) leírása

Reid Alexander hozzászokott, hogy megkapja, amit akar – most pedig épp legújabb szereplőtársát, Emma Pierce-et akarja. Az egész világ fölsorakozik, hogy készségesen a kezére játsszon ebben, amíg a külső forgatási helyszínen a fiú két váratlan akadállyal nem szembesül: egy mindenre elszánt volt barátnővel és egy szintén Emma kegyeire pályázó vetélytárssal.

Emma Pierce csak most tette meg a nagy lépést, szakított a reklámokkal és televíziós filmekkel, amelyek éveken át munkát adtak számára. Az igazi mozifilmben – a szuperdögös Reid Alexander mellett – kapott főszerep egy valóra vált álommal ér föl. Emma azonban titkos vágyat rejteget a szívében: egyszerűen normális lány szeretne lenni.

Leave Your Comment