Beszélgetések a függőségről

2019-04-16   |   by admin

A könyv tartalma:

Révai Gábor - Beszélgetések a függőségről

Letöltés Beszélgetések a függőségről könyvet pdf, epub és mobi

Beszélgetések a függőségről.pdf
Beszélgetések a függőségről.epub
Beszélgetések a függőségről.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • 180 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633109359
  • Cikkszám: 1051405
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Beszélgetések a függőségről

Töltse le az ingyenes PDF Beszélgetések a függőségről fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Beszélgetések a függőségről PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Beszélgetések a függőségről (pdf, epub és mobi)

Beszélgetések a függőségről leírása

Ne higgyük, hogy a különböző kormányok a maguk bölcsességében, a racionalitás és a veszélyesség szempontja alapján döntik el, hogy egy szer legális vagy illegális.

Demetrovics Zsolt

A függő a legérzékenyebb a családban, aki kimutatja azt a sok bajt, amivel a család még nem nézett szembe nyíltan.

Máté Gábor

A két legtöbb halálos áldozatot követelő, rendkívül addiktív pszichoaktív anyag egyébként legális. Úgy hívják őket, hogy alkohol és nikotin.

Szummer Csaba

Révai Gábor író interjúalanyaival olyan témát jár körül, amely szinte mindenkit érint: a függőség kérdését. Pálinka-nagyhatalom vagyunk – figyelmeztet a szerző –, miközben Magyarországon alkohol okozta májzsugorodásban mintegy ötször annyian halnak meg, mint Európa más országaiban. A kábítószer-használatot a nagy többség szigorúan elítéli, tiltja a jog is, a könyvben nyilatkozó szakemberek azonban – eltérő terápiás módszereik ellenére – a jogi tiltást egyhangúan helytelenítik.

Az ismeretterjesztésen túlmenően a Beszélgetések a függőségről célkitűzése az addikciókat körülvevő társadalmi és jogi környezet befolyásolása, valamint annak elősegítése, hogy előítéleteinket hátrahagyva elmozduljunk végre a megértés és az elfogadás irányába.

Leave Your Comment