Benjamin ​Button különös élete – The Curious Case of Benjamin Button

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

F. Scott Fitzgerald - Benjamin ​Button különös élete - The Curious Case of Benjamin Button

Letöltés Benjamin ​Button különös élete – The Curious Case of Benjamin Button könyvet pdf, epub és mobi

Benjamin ​Button különös élete – The Curious Case of Benjamin Button.pdf
Benjamin ​Button különös élete – The Curious Case of Benjamin Button.epub
Benjamin ​Button különös élete – The Curious Case of Benjamin Button.mobi


 • Kossuth Kiadó Zrt.
 • Nyelvkönyv, szótár
 • 96 oldal
 • Kötés: füles, kartonált
 • ISBN: 9789630988568
 • Cikkszám: 1055803
 • Nyelv: angol-magyar
 • Kiadás éve:
 • Sorozat: Kétnyelvű klasszikusok
 • A könyv részletei Benjamin ​Button különös élete – The Curious Case of Benjamin Button

  Töltse le az ingyenes PDF Benjamin ​Button különös élete – The Curious Case of Benjamin Button fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Benjamin ​Button különös élete – The Curious Case of Benjamin Button PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Könyv Összegzés Benjamin ​Button különös élete – The Curious Case of Benjamin Button (pdf, epub és mobi)

  Benjamin ​Button különös élete – The Curious Case of Benjamin Button leírása

  A Benjamin Button különös élete szürreális történet: Roger Buttonnak, a baltimore-i felső osztály jeles tagjának fia a mindennapitól igencsak eltérő újszülött – hetvenéves férfiként jön a világra, nemcsak külsőre és az öregkor betegségeivel együtt, de a korához illenek magatartása jellemzői és az időtöltései is. Apja tagadja a nyilvánvalót, belemenekül az illúzióba, elhiteti magával hogy egy „normális” fiút nevel. Bár a rákényszerített életmód igencsak untatja a „gyermeket”, a szülői tekintélyt tisztelve mindennek aláveti magát.
  Az életét visszafelé élő Benjamin gyorsan fiatalodik, és idővel pontosan az az ifjú lesz, akit Roger áhított: betársul a családi üzletbe, gyönyörű feleséget kap, és gondos apja a saját fiának. A folyamat azonban megállíthatatlan: ahogy mások nem kerülhetik el a felnőtté válást és az öregedést, Benjamin sem tudja megállítani a fiatalodását, és ez számos groteszk következménnyel jár. Benjamin ekkor már megint nincs összhangban a többiek elvárásaival, s bár mindenki őt kárhoztatja, nincs választása, nem tud elmenekülni. Amikor a tükörben a saját megfiatalodott képét szemléli, nem tesz fel magának kellemetlen kérdéseket. Ennek ellenére a válasz nem késik sokáig

Leave Your Comment