Békében élni szüleinkkel – Ahogy a konfliktusaink feloldhatók

2019-04-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Manfred Scherrmann - Békében élni szüleinkkel - Ahogy a konfliktusaink feloldhatók

Letöltés Békében élni szüleinkkel – Ahogy a konfliktusaink feloldhatók könyvet pdf, epub és mobi

Békében élni szüleinkkel – Ahogy a konfliktusaink feloldhatók.pdf
Békében élni szüleinkkel – Ahogy a konfliktusaink feloldhatók.epub
Békében élni szüleinkkel – Ahogy a konfliktusaink feloldhatók.mobi


  • Dialóg Campus kiadó
  • Tudományos könyvek
  • 176 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155376115
  • Cikkszám: 1030206
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Békében élni szüleinkkel – Ahogy a konfliktusaink feloldhatók

Töltse le az ingyenes PDF Békében élni szüleinkkel – Ahogy a konfliktusaink feloldhatók fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Békében élni szüleinkkel – Ahogy a konfliktusaink feloldhatók PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Békében élni szüleinkkel – Ahogy a konfliktusaink feloldhatók (pdf, epub és mobi)

Békében élni szüleinkkel – Ahogy a konfliktusaink feloldhatók leírása

Szeretetben, békében élni – ez a célunk. Helyükbe mégis nemegyszer a vádaskodás, a csalódás, a veszekedés és a harag lép. Nem ismeretlen ez sajnos a szülők és felnőtt gyerekeik kapcsolatában sem. Nagyon sokan még idősebb korukra sem békülnek ki a szüleikkel, és gyakran egy életen keresztül vonszolják magukkal a megoldatlan konfliktusokat, megkeserítve ezzel saját életüket is. Hogyan tudjuk rendbe hozni ezt a szomorú helyzetet az apáinkkal, az anyáinkkal, vagy gyerekeinkkel? Van-e jó megoldás fennálló konfliktusaink rendezésére? A témával évek óta a gyakorlatban is foglalkozó szerzők nagy teret szentelnek e kérdéseknek, és hatékony módszereket javasolnak, hogy az ellenségeskedésnek egyszer és mindenkorra vége szakadjon.

Minden olyan tehertől meg tudunk szabadulni, amely a szülők és felnőtt gyerekeik kapcsolatát terheli, még az egészen égiektől is. Megtalálhatjuk velük a békét, és ezektől a nyomasztó gondoktól szabadok lehetünk egész további életünkben – bíztatnak a szerzők. Gyakorló családterapeutaként sok megtörtént esetet megosztanak velünk, olyanokat, amelyekből mindenki példát meríthet a saját konfliktusaival való szembenézéshez.

Leave Your Comment