Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

J. R. R. Tolkien - Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről

Letöltés Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről könyvet pdf, epub és mobi

Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről.pdf
Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről.epub
Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről.mobi


A könyv részletei Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről

Töltse le az ingyenes PDF Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről (pdf, epub és mobi)

Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről leírása

A hobbit, A Gyűrűk Ura és A szilmarilok olvasói ismét belemerülhetnek J. R. R. Tolkien világába. Ebben a kötetben olyan történeteket gyűjtött össze Christopher Tolkien, amelyeket édesapja ugyan nem fejezett be, de eléggé kidolgozott ahhoz, hogy érdekesek legyenek az olvasók számára. A regék átölelik Középfölde három nagy korszakát – az első korból Tuor és Húrin legendája, a másodikból Númenor leírása valamint Galadriel és Celeborn története, a harmadikból Isildur halála, Cirion és Eorl esküje és a Gyűrű utáni kutatás részletei találhatóak meg a kötetben.
Most különösen érdekfeszítőek lehetnek Az erebori kutatás részletei, A Fehér Tanácsról, a mágusokról (istarok) és a palantírokról szóló tanulmányok, hiszen Peter Jackson, A Gyűrűk Ura és A hobbit rendezője ezeket is felhasználta filmje készítéséhez.
Ez a könyv más kiadónál már megjelent A Gyűrű keresése címen.

Leave Your Comment