Becoming Calder – Calder útja – A szerelem csillagjegyében 5.

2019-08-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Mia Sheridan  - Becoming Calder - Calder útja - A szerelem csillagjegyében 5.

Letöltés Becoming Calder – Calder útja – A szerelem csillagjegyében 5. könyvet pdf, epub és mobi

Becoming Calder – Calder útja – A szerelem csillagjegyében 5..pdf
Becoming Calder – Calder útja – A szerelem csillagjegyében 5..epub
Becoming Calder – Calder útja – A szerelem csillagjegyében 5..mobi


A könyv részletei Becoming Calder – Calder útja – A szerelem csillagjegyében 5.

Töltse le az ingyenes PDF Becoming Calder – Calder útja – A szerelem csillagjegyében 5. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Becoming Calder – Calder útja – A szerelem csillagjegyében 5. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Becoming Calder – Calder útja – A szerelem csillagjegyében 5. (pdf, epub és mobi)

Becoming Calder – Calder útja – A szerelem csillagjegyében 5. leírása

Van egy hely a mai Amerikában, ahol nincs áram, nincs vezetékes víz, és nem használnak modern eszközöket sem. Itt nincs helye álmoknak, önkifejezésnek vagy ambícióknak.

Itt él egy fiú, akinek a teste akár egy istené, a szíve pedig akár egy harcosé. Erős és hűséges; jól szolgálja, akit szolgálni kell. De az a bűne, hogy többet mer álmodni.

Itt él egy lány is, akinek olyan az arca, akár egy angyalé, a szíve pedig telis-tele van bátorsággal. Ő a tökéletes engedelmesség mintaképe. De az a bűne, hogy vágyakozni mer arra, amiről azt mondták neki, hogy sohasem lehet az övé.

A Calder útja a jó és a rossz, a félelem és a bátorság küzdelméről szól. Arról, hogy a szerelem fénye még a legsötétebb helyeket is beragyogja – a kezdetektől a világ végéig.

Folytatása következik Megtalálni Edent címmel.

Leave Your Comment