Beautiful darkness – lenyűgőző sötétség

2019-08-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Margaret Stohl - Beautiful darkness - lenyűgőző sötétség

Letöltés Beautiful darkness – lenyűgőző sötétség könyvet pdf, epub és mobi

Beautiful darkness – lenyűgőző sötétség.pdf
Beautiful darkness – lenyűgőző sötétség.epub
Beautiful darkness – lenyűgőző sötétség.mobi


A könyv részletei Beautiful darkness – lenyűgőző sötétség

Töltse le az ingyenes PDF Beautiful darkness – lenyűgőző sötétség fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Beautiful darkness – lenyűgőző sötétség PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Beautiful darkness – lenyűgőző sötétség (pdf, epub és mobi)

Beautiful darkness – lenyűgőző sötétség leírása

A megrázó temetés után Ethan kénytelen azzal szembesülni, hogy a gyászoló Lena egyre inkább magába fordul és szándékosan eltávolodik tőle. Ráadásul féltékenyen veszi tudomásul, hogy megjelent a színen egy rivális: a rejtélyes természetfeletti lény, John Breed, aki az időközben visszatért Ridley segítségével elhiteti a magába roskadt Lenával, hogy létezik egy Nagy Gát nevű hely, ahol megszabadulhat a nehéz döntések súlya alól, és önmaga lehet.
A lány így megszökik a gonosz párossal, de Ethan -néhány aggasztó látomás, valamint Marian új kutatósegédje, a briliáns elméjű, csillagászatban is jeleskedő Őrzőtanonc, Liv segítségével- rájön, hogy Lenát veszély fenyegeti. A mindig megbízható baráttal, Linkkel, és egy különleges sziámi macskával, Lucille-lel kiegészülve felkerekednek a Halandó fizikai törvényeket meghazudtoló Járatokban, hogy megmentsék a lányt…
Vajon sikerül nekik, amikor egy Vérfalka liheg a nyomukban, és az alattomos Sarafine sem adta fel, hogy lányát a maga oldalára állítsa?

A folytatás, változatlanul hű a déli gótika tradíciójához, azok örömére, akik kedvelték az első kötetet. További meglepő titkokat tár fel az Igézők világáról, Ethan édesanyjáról, és a csak látszólag unalmas kisváros, Gatlin lakóiról.

Semmi sem az, aminek látszik, és talán még a halál sem olyan végleges…

Leave Your Comment