Beautiful Creatures – Lenyűgöző lények

2019-04-17   |   by admin

A könyv tartalma:

Margaret Stohl - Beautiful Creatures - Lenyűgöző lények

Letöltés Beautiful Creatures – Lenyűgöző lények könyvet pdf, epub és mobi

Beautiful Creatures – Lenyűgöző lények.pdf
Beautiful Creatures – Lenyűgöző lények.epub
Beautiful Creatures – Lenyűgöző lények.mobi


A könyv részletei Beautiful Creatures – Lenyűgöző lények

Töltse le az ingyenes PDF Beautiful Creatures – Lenyűgöző lények fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Beautiful Creatures – Lenyűgöző lények PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Beautiful Creatures – Lenyűgöző lények (pdf, epub és mobi)

Beautiful Creatures – Lenyűgöző lények leírása

Gatlin megyében ritkán érték meglepetések az embert. Legalábbis azt hittem. Kiderült, nagyobbat nem is tévedhettem volna.

Volt egy átok.

Volt egy lány.

És a végén

Ott volt egy sírgödör.

Lena Duchannes-hoz fogható lányt még nem láttak Gatlin városában. A középiskola új diákja mindent megtesz azért, hogy különleges képességeit és a családját sújtó évszázados átkot eltitkolja a városka vaskalapos polgárai és diáktársai előtt. Azonban az elfeledett Dél vadon burjánzó kertjeiben, borongós mocsaraiban és romos temetőiben nincs az a titok, ami örökre titok maradhatna. Ethan Wate számolja a napokat az érettségiig. Azon a napon nem csak a középiskolának, de Gatlinnek is búcsút akar mondani. Hónapok óta egy gyönyörű lány kísért az álmaiban. Amikor Lena beköltözik a város legrégebbi, egyben leghírhedtebb ültetvényére, Ethan megmagyarázhatatlan vonzódást érez iránta. Elszántan kutatni kezdi a kettejük közötti titokzatos kapcsolat eredetét.

Egy városban, ahol ritkán érik meglepetések az embert, egy titok mindent megváltoztathat.

Leave Your Comment