Beautiful chaos – lenyűgőző káosz

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Margaret Stohl - Beautiful chaos - lenyűgőző káosz

Letöltés Beautiful chaos – lenyűgőző káosz könyvet pdf, epub és mobi

Beautiful chaos – lenyűgőző káosz.pdf
Beautiful chaos – lenyűgőző káosz.epub
Beautiful chaos – lenyűgőző káosz.mobi


A könyv részletei Beautiful chaos – lenyűgőző káosz

Töltse le az ingyenes PDF Beautiful chaos – lenyűgőző káosz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Beautiful chaos – lenyűgőző káosz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Beautiful chaos – lenyűgőző káosz (pdf, epub és mobi)

Beautiful chaos – lenyűgőző káosz leírása

Ethan Wate azt hitte, képes lesz hozzászokni a Gatlinben zajló furcsa és képtelen eseményekhez. Azonban amikor Lenával együtt visszatér a Nagy Gáttól, a furcsa és képtelen szavak új értelmet nyernek. Szöcskék, hőség és földrengések pusztítják a várost, miután Lena kiválasztotta magát a Tizenhetedik Holdnál. Még a Lena családjában élő, hatalmas Igézőket is érinti a változás: kezdik elveszíteni az uralmat a képességeik felett. Ahogy múlik az idő, egyre égetőbbé válik a kérdés: mit, vagy inkább kit kell feláldozni ahhoz, hogy Gatlin megmeneküljön?
Bármennyire ijesztő ez a káosz, Ethan örül neki, mert eltereli a figyelmét a saját gondjaitól. A fiút ugyanis újra rémálmok gyötrik, de most nem Lenával kapcsolatban: egy rejtélyes figura lép ki az álmaiból, és kezdi kísérteni napközben is. Közben Ethan egyre többet veszít el önmagából, nevek, telefonszámok, emlékek hullanak ki a memóriájából. Nem tudja, miért történik vele mindez, és retteg megkérdezni.

Leave Your Comment