Bear Grylls: A te életed – Eddz érte!

2019-08-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Bear Grylls - Bear Grylls: A te életed - Eddz érte!

Letöltés Bear Grylls: A te életed – Eddz érte! könyvet pdf, epub és mobi

Bear Grylls: A te életed – Eddz érte!.pdf
Bear Grylls: A te életed – Eddz érte!.epub
Bear Grylls: A te életed – Eddz érte!.mobi


  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 212 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155492525
  • Cikkszám: 1031055
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Bear Grylls: A te életed – Eddz érte!

Töltse le az ingyenes PDF Bear Grylls: A te életed – Eddz érte! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bear Grylls: A te életed – Eddz érte! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bear Grylls: A te életed – Eddz érte! (pdf, epub és mobi)

Bear Grylls: A te életed – Eddz érte! leírása

Bear Grylls egy forradalmian új edzésprogramnak köszönhetően minden eddiginél fittebben, erősebben és felkészültebben nézhet szembe kihívásokkal. A könyvben bemutatott edzések gyors és dinamikus gyakorlatsorokon alapulnak, amelyeket bárki, bárhol végrehajthat – harminc perc vagy akár rövidebb idő alatt!
– Válasz neked tetsző edzésfajtát!
Válassz a kettlebellel végzett ellenállásos, a saját testsúlyos és a Primal Power-gyakorlatok közül, vagy próbáld ki a három edzésfajtát egyesítő Hős edzésprogramok valamelyikét.
– Tanuld meg a gyakorlatokat!
Mennyi ráfordítható időd van? Harminc perc? Esetleg csak három? Válaszd ki, melyik expressz edzést szeretnéd elvégezni, és húzz bele, hogy olyan fitt legyél, mint Bear!
– Eddz keményem, étkezz természetesen!
Az étkezéssel kapcsolatban kövesd Bear egyszerű és lényegre törő tanácsait, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból, és hosszú távon is egészséges maradj!
A(z) A Te életed – Eddz érte! (Könyv) szerzője Bear Grylls.

Leave Your Comment