Batikolás – Színes Ötletek 26.

2019-05-24   |   by admin

A könyv tartalma:

Tószegi Judit - Batikolás - Színes Ötletek 26.

Letöltés Batikolás – Színes Ötletek 26. könyvet pdf, epub és mobi

Batikolás – Színes Ötletek 26..pdf
Batikolás – Színes Ötletek 26..epub
Batikolás – Színes Ötletek 26..mobi


A könyv részletei Batikolás – Színes Ötletek 26.

Töltse le az ingyenes PDF Batikolás – Színes Ötletek 26. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Batikolás – Színes Ötletek 26. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Batikolás – Színes Ötletek 26. (pdf, epub és mobi)

Batikolás – Színes Ötletek 26. leírása

A batikolás az alkotás öröme mellett lehetőséget ad arra, hogy egyedi darabokkal színesítsük öltözékünket és környezetünket. A fantázia, a véletlenszerűség, a mintázási módok, a színskála és az árnyalatok játéka végtelen variációt nyújt a bátran kísérletező alkotóknak.

A könyvben bemutatunk különböző hajtásokkal, gyűrésekkel, kötözéssel létrehozható mintákat, és a viasszal kitakart mintázás menetét is.

A kötetet ajánljuk óvodáknak és iskoláknak is, hiszen a nyári táborok kedvelt kézműves programja lehet a batikolás, amelyben különböző korosztályú lányok és fiúk örömüket lelik majd.

A batikoláshoz sok sikert és örömet kíván a Szerz?
www.mezesmirakulum.hu

A tartalomból

Anyagok és eszközök

Alapvető technikák

Batikolt textilek
Napfényvirág
Százszorszép
Porcsinrózsa
Tulipán
Pipacs
Kakukkfű
Csillagfürt
Orchidea
Mákvirág
Mályva
Bazsarózsa
Lángvirág

Leave Your Comment