Bárcsak 20 évesen tudtam volna mindezt!

2019-04-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Tina Seelig - Bárcsak 20 évesen tudtam volna mindezt!

Letöltés Bárcsak 20 évesen tudtam volna mindezt! könyvet pdf, epub és mobi

Bárcsak 20 évesen tudtam volna mindezt!.pdf
Bárcsak 20 évesen tudtam volna mindezt!.epub
Bárcsak 20 évesen tudtam volna mindezt!.mobi


  • Bioenergetic Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 160 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789632913704
  • Cikkszám: 1068623
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Bárcsak 20 évesen tudtam volna mindezt!

Töltse le az ingyenes PDF Bárcsak 20 évesen tudtam volna mindezt! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bárcsak 20 évesen tudtam volna mindezt! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bárcsak 20 évesen tudtam volna mindezt! (pdf, epub és mobi)

Bárcsak 20 évesen tudtam volna mindezt! leírása

A legtöbb ember számára a világ igencsak különbözik egy tanteremtől. Nem létezik egyetlen helyes válasz, amelyet megjutalmaznak, ráadásul rendkívül nyomasztó szembenézni az előttünk álló választási lehetőségek sokaságával.

A könyv meghökkentően új nézőpontot ad a felmerülő akadályok leküzdéséhez, miközben a sikeres jövő felé haladsz. Az itt bemutatott ötletek közül jó néhány pontosan az ellentéte annak, amit a hagyományos oktatási rendszerben tanítanak. Az élet rengeteg lehetőséget tartogat, hogy új és meglepő módokon fedezzük fel és értékeljük képességeinket és szenvedélyünket.

A szuper dolgok akkor következnek be, amikor olyan lépéseket teszel, amelyek nem automatikusak. Ne félj kilépni a komfortzónádból, egészséges mértékben figyelmen kívül hagyni a lehetetlent, és a problémákban meglátni a lehetőséget! Minél bátrabban kísérletezel, annál világosabbá válik, hogy a lehetőségek tárháza végtelen. Az egyetlen szabály, hogy csak energiád és képzeleted korlátozhat.

Tágítsd a határaidat, és hozd ki az életedből a maximumot!

Tina Seelig a Stanford Egyetem Menedzsment-tudományi Karának tanára, ahol vállalkozástudományt, innovációt és kreativitást oktat. Doktori címét az orvosi karon szerezte idegtudomány témában. Dolgozott tanácsadóként, szoftverfejlesztőként, számos sikerkönyv szerzője.

Leave Your Comment