Báránybőrben

2019-05-27   |   by admin

A könyv tartalma:

George Simon Dr  - Báránybőrben

Letöltés Báránybőrben könyvet pdf, epub és mobi

Báránybőrben.pdf
Báránybőrben.epub
Báránybőrben.mobi


  • Háttér Kiadó Kft.
  • Szakkönyvek
  • 344 oldal
  • Kötés: ragasztókötés
  • ISBN: 9789639365889
  • Cikkszám: 1026706
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Báránybőrben

Töltse le az ingyenes PDF Báránybőrben fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Báránybőrben PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Báránybőrben (pdf, epub és mobi)

Báránybőrben leírása

“A rejtett agresszív személyek mindennél fontosabbnak tartják a győzelmet. Soha nem nyíltan támadnak, hanem félrevezető és megtévesztő manipulatív taktikák egész tárházát alkalmazzák eltökélten, ravasz módon, sőt esetenként irgalmatlanul, csak hogy megkapják, amit akarnak – ám közben gondosan ügyelnek arra, nehogy mások meglássák igazi arcukat.

Mivel befolyásolási kísérletnek látszólag nyoma sincs, áldozataik hagyományos védekező reflexei nem lépnek működésbe, ezért a manipuláció célpontjai általában nem is gyanítják, hogy valaki épp megpróbál föléjük kerekedni, befolyásolni vagy meghátrálásra akarja kényszeríteni őket.

Ez a szakmailag rendkívül alapos, de mindenki számára közérthető könyv segít felismerni a rejtett agresszív viselkedést, esetleírásokkal szemlélteti a manipulátorok által leggyakrabban alkalmazott technikákat, és tanácsokat ad, hogyan kezeljük őket. Hatásos „önvédelmi fegyver”, amelyet használva bárki könnyebben semlegesítheti a báránybőrbe bújt farkast, ha az útjába akad.

A kötetet dr. Síklaki István tanulmánya egészíti ki, amely a manipuláció jelenségét vizsgálja tágabb kontextusban: megismerhetjük, hogyan és miért működik a manipuláció, és milyen mindennapi helyzetekben találkozhatunk vele a leggyakrabban.”

Leave Your Comment