Bárány Boldizsár

2019-08-16   |   by admin

A könyv tartalma:

Szabó Magda - Bárány Boldizsár

Letöltés Bárány Boldizsár könyvet pdf, epub és mobi

Bárány Boldizsár.pdf
Bárány Boldizsár.epub
Bárány Boldizsár.mobi


A könyv részletei Bárány Boldizsár

Töltse le az ingyenes PDF Bárány Boldizsár fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bárány Boldizsár PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bárány Boldizsár (pdf, epub és mobi)

Bárány Boldizsár leírása

Bárány Boldizsár nem szeret iskolába járni. Nem akar illedelmes kisbárány lenni, mi mégis szívünkbe zárjuk őt. Akkor is, amikor eltünteti Ponty Piroska hozományát, és akkor is, amikor elcseni Mókus doktor bundáját. Szegény szülei sem tudják, hogyan lehetne beállítani őt a szelíd, jól nevelt kisbárányok sorába. Egyszer csak a sok huncutság, rosszalkodás visszaszáll Bárány Boldizsár fejére, és ő kétségbeesetten megpróbálja jóvátenni a hibáit. Ekkor szeretjük őt a leginkább!

Szabó Magda első gyerekkönyve a Bárány Boldizsár. 1958-ban jelent meg először, és azóta számtalan színpadi és zenés feldolgozása született. A verses mese játékos rímei, zeneisége, kedves állatszereplői a hazai gyerekirodalom alapművévé tették.

Leave Your Comment