Balaton I. Keleti rész aktív térkép 1: 100 000

2019-06-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Balaton I. Keleti rész aktív térkép 1: 100 000

Letöltés Balaton I. Keleti rész aktív térkép 1: 100 000 könyvet pdf, epub és mobi

Balaton I. Keleti rész aktív térkép 1: 100 000.pdf
Balaton I. Keleti rész aktív térkép 1: 100 000.epub
Balaton I. Keleti rész aktív térkép 1: 100 000.mobi


A könyv részletei Balaton I. Keleti rész aktív térkép 1: 100 000

Töltse le az ingyenes PDF Balaton I. Keleti rész aktív térkép 1: 100 000 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Balaton I. Keleti rész aktív térkép 1: 100 000 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Balaton I. Keleti rész aktív térkép 1: 100 000 (pdf, epub és mobi)

Balaton I. Keleti rész aktív térkép 1: 100 000 leírása

A Balaton környéke az egyik legnépszerűbb kerékpáros úti cél Magyarországon. A legismertebb kerékpáros túraútvonal a Balaton körüli Bringakörút, de a parttól kicsit eltávolodva is számos nagyon izgalmas és látványos kerékpáros útvonalat találhatunk. A Balaton I. Keleti rész című aktív térkép a Révfülöp-Balatonboglár tengelytől keletre eső terület dolgozza fel, és ad tippeket a kerékpáros kalandozásokra.
A részletes, tájékozódást segítő térképén hangsúlyosan jelenik meg az aktív-turisztikai tartalom, mint például a kerékpárutak, ajánlott kerékpártúra útvonalak, horgászhelyek, tanösvények, élményparkok, kikötők, valamint a kapcsolódó szolgáltatók is. A kiadvány tizenkettő, különböző nehézségű kerékpártúra útvonalat javasol, melyek a térképen narancsszínű vonallal jelölve a hátoldalon pedig szintmetszettel, rövid leírással, letölthető GPS track-kel (.gpx) szerepelnek.
Műanyag borításának köszönhetően az aktív térkép felülete vízálló, így esőben, vagy épp vízitúrázás közben is használható. Bátran lehet rá rajzolni (például napi túratervet) alkoholos filccel – ami később nyom nélkül eltávolítható – így a saját útvonalak, jegyzetek is megjeleníthetőek a térképen. Az ajánlott túraútvonalak letölthető GPS track formájában is elérhetőek a funiQ, aktív szabadidős portál QR kódokkal kapcsolódó oldalairól.

Ízelítő a tartalomból:
– Balatoni Bringakörút részletes leírással
– Tihanyi-félsziget gyalogtúra leírással
– kiépített kerékpárutak
– javasolt kerékpártúrák (gps track)
– kerékpárkölcsönzők, kerékpárszervizek
– strandok
– kalandparkok, bobpályák, víziparkok
– lovaglási lehetőség
– horgászhelyek

Kapcsolódó kiadvány:
Balaton II. nyugati rész aktív térkép
(megjelenés: 2018.)

Leave Your Comment