Azazel E-KÖNYV

2019-07-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Isaac Asimov - Azazel E-KÖNYV

Letöltés Azazel E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Azazel E-KÖNYV.pdf
Azazel E-KÖNYV.epub
Azazel E-KÖNYV.mobi


  • Regény
  • 256 oldal
  • eISBN: 9786155158971
  • Cikkszám: 1038929
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Azazel E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Azazel E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Azazel E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Azazel E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Azazel E-KÖNYV leírása

Két centiméter magas. Tűzvörös. És varázserejével bármely halandó ember életét pokollá teheti… természetesen csakis a legjobb szándékoktól vezérelve. George Bitternut, a különc nyelvész véletlenül bukkan rá az ősi megidéző szövegre, amely előszólítja ezt a rettentő hatalmaknak parancsoló, aprócska démont. A lény azonban sajnos semmi olyat nem hajlandó tenni, amiből George-nak személyes haszna származna – viszont hajlandó segíteni a barátain. Időnként egészen katasztrofális következményekkel…

Ez az ördögien mulatságos, csalafinta novellafüzér Asimov új oldalával ismerteti meg hűséges olvasóit. Az SF nagymestere ezúttal a habkönnyű szórakoztatás mellett teszi le voksát, de a tőle megszokott rendszerező, csavaros észjárás minden történetben a felszínre bukkan.

Leave Your Comment