Az utolsó tánc

2019-08-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Bach Szilvia - Az utolsó tánc

Letöltés Az utolsó tánc könyvet pdf, epub és mobi

Az utolsó tánc.pdf
Az utolsó tánc.epub
Az utolsó tánc.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Szépirodalom
  • 168 oldal
  • Kötés: keménytáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632970233
  • Cikkszám: 1029379
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az utolsó tánc

Töltse le az ingyenes PDF Az utolsó tánc fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az utolsó tánc PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az utolsó tánc (pdf, epub és mobi)

Az utolsó tánc leírása

Bach Szilvia hősei boldogok szeretnének lenni. Csak tudj’ isten, miért, ez nehezen megy nekik. Mert néha közbeszól a sors, vagy nem megfelelő álmokat szőnek. Esetleg egyetlen mellélövéssel elrontják az egészet. Illetve túlkombinálják, és belezavarodnak.
A szerző humora ezúttal  is lebilincselő: addig csavarja, pontosítja, illesztgeti, cizellálja a képet, míg azt vesszük észre, sarkából kifordult, mégis hitelesnek tűnő világ közepén állunk. És egy laza felsorolásban egyszerre teszi fel a kérdést: miért kell szeretni a töpörtyűs kenyeret, van-e élet az élet után és alatt, és hogy mi az ég általános hozzáállása a gyilkossághoz…
A történetek végén nem marad el a csattanó, így biztosak lehetünk abban, hogy sorsunk szálai tévedhetetlenül fonódnak eggyé, és hogy aki a közelünkben él – még ha nem is vesszük észre –, a végzetünkön munkálkodik. Szerencsére a szerző tudja, hogyan lehet megfordítani a dolgokat. Hogyan lehet megszabadulni a boldogtalanság összehordott szeméthalmától és persze a mérgétől is.
Varázslatos novellákat tart kezében az olvasó – szabad szájú, groteszk, burjánzó, őrült, meghökkentő, olykor ezoterikus, egyenes írásokat. És bár hősei csak szeretnének boldogok lenni, ha a történetek tanulságait vesszük alapul, nekünk sikerülhet is.                    

Leave Your Comment