Az utolsó sámán

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Barbara Wood - Az utolsó sámán

Letöltés Az utolsó sámán könyvet pdf, epub és mobi

Az utolsó sámán.pdf
Az utolsó sámán.epub
Az utolsó sámán.mobi


A könyv részletei Az utolsó sámán

Töltse le az ingyenes PDF Az utolsó sámán fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az utolsó sámán PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az utolsó sámán (pdf, epub és mobi)

Az utolsó sámán leírása

Morgana Hightower különleges lány. Az óceán kellős közepén született, nevét egy szicíliai délibábról kapta, homlokán tetoválást visel, és egy nyolcszáz évvel korábban élt indián lány iránt érez különös kötődést.

A Nap Népének egyszerű gyermeke, Hoshi’tiwa annak idején csodálatos esőedényt készített, mert az ősök szelleme vezette a kezét. Az istenek mégis elpártoltak a város népétől, ám gondoskodtak arról, hogy hátramaradjon valaki, egy sámán, aki majd továbbadja a nehezen megszerzett bölcsességet.

Morgana rajongva szereti a vadságában is gyönyörű új-mexikói sivatagot, és mindent tud róla. Miközben családja sötét titkai után kutat az óriásjukkák és hatalmas sziklák között, megfejti egy nyolcszáz éve eltűnt indián nép rejtélyét. Ezután már csak azt kell kiderítenie, ki lehet az utolsó sámán…

„Izgalmas kalandok, döbbenetes felfedezések, heves indulatok, forró szerelmek…”
Kirkus Review

Leave Your Comment