Az utolsó játszma

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

G. L. Thompson - Az utolsó játszma

Letöltés Az utolsó játszma könyvet pdf, epub és mobi

Az utolsó játszma.pdf
Az utolsó játszma.epub
Az utolsó játszma.mobi


A könyv részletei Az utolsó játszma

Töltse le az ingyenes PDF Az utolsó játszma fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az utolsó játszma PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az utolsó játszma (pdf, epub és mobi)

Az utolsó játszma leírása

A züllött, pusztuló Detroitban meghal egy magánnyomozó. Nem érdekelne senkit az eset, csakhogy Abe Wilkins örökségként egy olyan ügyet hagy hátra, amelyen élete utolsó percéig megszállottan dolgozott. Sok éve tartó gyilkosságsorozat, több tucat halott szerte az Egyesült Államokban, egy rejtélyes, önmaga után mindeddig semmilyen értékelhető nyomot hátra nem hagyó tettes. Igazi kihívás ez az FBI quanticói személyiségelemzői számára.
Vajon milyen ember lehet az elkövető?
Egy sorozatgyilkos, vagy pedig egy munkájában örömét lelő bérgyilkos?
Egy újabb holttest felbukkanása eldönthetné a kérdést. A gyilkos pedig megteszi azt a szívességet, hogy ismét lecsap, friss nyomokat hagyva maga után. Királyok, királynők, gyalogok: hamarosan kiderül, hogy a nagy amerikai sakktáblán folytatott, váratlan fordulatokkal tarkított nyomozás sokak számára az utolsó játszma lesz…

Leave Your Comment