Az út a boldogsághoz – Ésszerű útikalauz a jobb élethez

2019-04-25   |   by admin

A könyv tartalma:

L. Ron Hubbard - Az út a boldogsághoz - Ésszerű útikalauz a jobb élethez

Letöltés Az út a boldogsághoz – Ésszerű útikalauz a jobb élethez könyvet pdf, epub és mobi

Az út a boldogsághoz – Ésszerű útikalauz a jobb élethez.pdf
Az út a boldogsághoz – Ésszerű útikalauz a jobb élethez.epub
Az út a boldogsághoz – Ésszerű útikalauz a jobb élethez.mobi


A könyv részletei Az út a boldogsághoz – Ésszerű útikalauz a jobb élethez

Töltse le az ingyenes PDF Az út a boldogsághoz – Ésszerű útikalauz a jobb élethez fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az út a boldogsághoz – Ésszerű útikalauz a jobb élethez PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az út a boldogsághoz – Ésszerű útikalauz a jobb élethez (pdf, epub és mobi)

Az út a boldogsághoz – Ésszerű útikalauz a jobb élethez leírása

“Egy cselekvésre késztető könyv, amely a boldog élet 21 szabályát adja meg, amelyek magukban foglalják a személyes kapcsolatokat, az önmagunkról és a gyermekekről való gondoskodást, a kompetenciát, a bizalmat, a hűséget, a tisztességet, az őszinteséget, az önuralmat, a toleranciát és még sok mást.
A könyv vallási vagy etnikai háttértől függetlenül bárkire érvényes. Megmutatja azt a közös nevezőt, amelyet minden emberi lény a helyes életmódnak tart.
Ez egy ideális könyv a saját stabilitásunk és motivációnk visszanyeréséhez, valamint mások viselkedésének szelíd, ám hatékony javításához is – azzal, hogy odaadjuk nekik.”

A Dianetika és a Szcientológia alapítójaként L. Ron Hubbardot széles körben a modern kor egyik legbefolyásosabb írójának és humanitáriusának tartják. Írói karrierje több mint fél évszázadot ölelt fel, amelynek során az amerikai regényirodalom vezető alakja volt, illetve több mint 35 millió szónyi ismeretközlő művet hagyott hátra – ezek alkotják az emberi elméről és szellemről szóló legátfogóbb beszámolót, amely megadja a teljes szellemi szabadsághoz vezető egyetlen utat. Művei a mai napig összesen 71 nyelven, több mint 250 millió példányban keltek el a világon. Mindent összevéve ezek az anyagok 3000-nél is több felvett előadást és kb. 5000 írásművet tartalmaznak, amelyek közül 19 felkerült a New York Times bestseller listájára. Jelentős írói hagyatékáról 4 Guinness World Record is tanúskodik: ő a legtöbbet fordított, legtöbbet kiadott és a legtöbb hangoskönyvvel rendelkező író, illetve ő írta a legtöbbet fordított nemvallásos művet is. L. Ron Hubbard szellemi hagyatékának lényegét azonban a legjobban talán ez az egyszerű kijelentése fejezi ki: ,,Szeretek másokon segíteni, és életem legnagyobb örömének tekintem, amikor azt látom, hogy egy ember megszabadítja önmagát az árnyaktól, amelyek elhomályosították napjait. Az ember ezeket az árnyakat annyira sűrűnek látja, és azok olyan súllyal nehezednek rá, hogy amikor felfedezi, hogy ezek csak árnyak, és képes átlátni és átsétálni rajtuk, és újra megfürödhet a napfényben, akkor rendkívül boldognak érzi magát. És attól tartok, én is éppoly boldog vagyok, mint ő.”

Leave Your Comment