AZ UNIVERZUM KÖZELRŐL – GYAKORLATI ÚTMUTATÓ AZ ÉJSZAKAI ÉGBOLT JELENSÉGEIHEZ ÉS ÉRTELMEZÉSÜKHÖZ

2019-04-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Giles Sparrow - AZ UNIVERZUM KÖZELRŐL - GYAKORLATI ÚTMUTATÓ AZ ÉJSZAKAI ÉGBOLT JELENSÉGEIHEZ ÉS ÉRTELMEZÉSÜKHÖZ

Letöltés AZ UNIVERZUM KÖZELRŐL – GYAKORLATI ÚTMUTATÓ AZ ÉJSZAKAI ÉGBOLT JELENSÉGEIHEZ ÉS ÉRTELMEZÉSÜKHÖZ könyvet pdf, epub és mobi

AZ UNIVERZUM KÖZELRŐL – GYAKORLATI ÚTMUTATÓ AZ ÉJSZAKAI ÉGBOLT JELENSÉGEIHEZ ÉS ÉRTELMEZÉSÜKHÖZ.pdf
AZ UNIVERZUM KÖZELRŐL – GYAKORLATI ÚTMUTATÓ AZ ÉJSZAKAI ÉGBOLT JELENSÉGEIHEZ ÉS ÉRTELMEZÉSÜKHÖZ.epub
AZ UNIVERZUM KÖZELRŐL – GYAKORLATI ÚTMUTATÓ AZ ÉJSZAKAI ÉGBOLT JELENSÉGEIHEZ ÉS ÉRTELMEZÉSÜKHÖZ.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Tudományos könyvek
  • 224 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789639421462
  • Cikkszám: 1023643
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei AZ UNIVERZUM KÖZELRŐL – GYAKORLATI ÚTMUTATÓ AZ ÉJSZAKAI ÉGBOLT JELENSÉGEIHEZ ÉS ÉRTELMEZÉSÜKHÖZ

Töltse le az ingyenes PDF AZ UNIVERZUM KÖZELRŐL – GYAKORLATI ÚTMUTATÓ AZ ÉJSZAKAI ÉGBOLT JELENSÉGEIHEZ ÉS ÉRTELMEZÉSÜKHÖZ fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A AZ UNIVERZUM KÖZELRŐL – GYAKORLATI ÚTMUTATÓ AZ ÉJSZAKAI ÉGBOLT JELENSÉGEIHEZ ÉS ÉRTELMEZÉSÜKHÖZ PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés AZ UNIVERZUM KÖZELRŐL – GYAKORLATI ÚTMUTATÓ AZ ÉJSZAKAI ÉGBOLT JELENSÉGEIHEZ ÉS ÉRTELMEZÉSÜKHÖZ (pdf, epub és mobi)

AZ UNIVERZUM KÖZELRŐL – GYAKORLATI ÚTMUTATÓ AZ ÉJSZAKAI ÉGBOLT JELENSÉGEIHEZ ÉS ÉRTELMEZÉSÜKHÖZ leírása

Az Univerzum közelről teljességre törekvő bevezetés a csillagászat csodálatos világába. Mik ezek a csodák, izgalmas égitestek és lebilincselő jelenségek? Hol és hogyan figyelhetjük meg őket szabad szemmel, binokulárral vagy kis távcsővel? A Hold krátereitől a legtávolabbi csillagokig és galaxisokig minden bemutatásra kerül.A könnyen érthető szöveg részletesen elmagyarázza, miként működik a kozmosz. Az igényes kivitelű térképek segítségével könnyen rábukkanhatunk az égen a szövegben bemutatott csillagokra, ködökre és galaxisokra. Megdöbbentő szépségű fényképek és rajzok szemléltetik a világegyetem legfurcsább jelenségeit is.

Leave Your Comment