Az univerzális érzék

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Seth S. Horowitz - Az univerzális érzék

Letöltés Az univerzális érzék könyvet pdf, epub és mobi

Az univerzális érzék.pdf
Az univerzális érzék.epub
Az univerzális érzék.mobi


A könyv részletei Az univerzális érzék

Töltse le az ingyenes PDF Az univerzális érzék fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az univerzális érzék PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az univerzális érzék (pdf, epub és mobi)

Az univerzális érzék leírása

Magas szintű tudomány és briliáns humor egy könyvben amennyiben felmerült már Önben a kérdés, hogy miért alszunk el a vonaton és a repülőn egy pillanat alatt, hogy valóban okosabbak lesznek-e azok a kisbabák, akik Mozartot hallgatnak, vagy hogy miért viselnek a kamaszok folyamatosan fülhallgatót, akkor ez a könyv Önnek szól. 
Seth S. Horowitz egészen különleges kérdéssel foglalkozik: a hangok és az elme kölcsönhatásával. Miközben könyvében lenyűgöző humorral mutatja be a tudományos laboratóriumok és kutatók világát, szinte észrevétlenül avatja be olvasóját a neurológia, az agykutatás és a hangokkal foglalkozó tudományágak legújabb eredményeibe.

Leave Your Comment