Az újjászületés szent rítusai

2019-06-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Samael Aun Weor - Az újjászületés szent rítusai

Letöltés Az újjászületés szent rítusai könyvet pdf, epub és mobi

Az újjászületés szent rítusai.pdf
Az újjászületés szent rítusai.epub
Az újjászületés szent rítusai.mobi


A könyv részletei Az újjászületés szent rítusai

Töltse le az ingyenes PDF Az újjászületés szent rítusai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az újjászületés szent rítusai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az újjászületés szent rítusai (pdf, epub és mobi)

Az újjászületés szent rítusai leírása

A fizikai test egészsége és vitalitása elengedhetetlen azok számára, akik a tudatosság felébresztésére törekszenek.
A tantrikus hagyományok beavatott tanítványainak megmutatták a jantra jógának nevezett gyakorlatokat, hogy elősegítsék az egészséget és az erőt, amely szigorú önfejlesztésükhöz szükséges.
Samael Aun Weor tibeti szent rendjének reinkarnálódott lámája ebben a könyvben a jantrikus gyakorlatok egy finomított sorozatát állította össze. Ezek pozitív hatást fejtenek ki, amit bárki megtapasztalhat.

„Azt mondom nektek, testvéreim, hogy nekünk gnosztikusoknak pontos módszerünk van arra, hogy megfiatalítsuk a szervezetet, és meggyógyítsunk minden betegséget. Akárki meg tudja tanulni, hogyan gyógyíthatja meg önmagát. Bármelyikünk a saját orvosává válhat azáltal, hogy megtanulja, miként gyógyítsa meg magát gyógyszer nélkül. Fontos, hogy hosszú évekig tökéletes egészségben őrizzük meg a fizikai testet, ezt a becses fizikai hordozóeszközt, hogy saját benső Self-ünk felismerésére használhassuk.”
(Samael Aun Weor) Ősi, bevált gyakorlatok Tibet, India, Közép-Kelet és Latin Amerika kultúráiból.

Leave Your Comment