Az új élet völgye

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Helen Bryan - Az új élet völgye

Letöltés Az új élet völgye könyvet pdf, epub és mobi

Az új élet völgye.pdf
Az új élet völgye.epub
Az új élet völgye.mobi


  • General Press Kiadó
  • Regény
  • 584 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789634520634
  • Cikkszám: 1059917
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az új élet völgye

Töltse le az ingyenes PDF Az új élet völgye fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az új élet völgye PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az új élet völgye (pdf, epub és mobi)

Az új élet völgye leírása

Egy fiatal lány Londonban az első báljára készül. Ahhoz, hogy hivatalosan is bemutassák a királyi udvarban, műveltnek és bájosnak kell lennie. Sophia Grafton meg is felel minden elvárásnak, ami nem kis teljesítmény, ha figyelembe vesszük, hogy anya nélkül kellett felnőnie egy folyton utazgató diplomata apa oldalán. Férjet fognia azonban annak ellenére is nehéz, hogy tekintélyes vagyon és birtok a hozománya. A kis hölgy ugyanis rettentően válogatós, és a szóba jövő fiatalemberek száma egyre fogy. Ráadásul az apja halálakor kiderül, semmije sem maradt egy távoli amerikai dohányültetvényen kívül, amely viszont egyelőre nem termel jövedelmet. Sophiának nem marad más választása, átkel az óceánon, hogy rendbe tegye az ügyeit. A kalandnak induló utazás azonban váratlan és elképesztő fordulatokat vesz, a kényes angol lady pedig rádöbben: helyt kell állnia a telepesek, az indiánok és a rabszolgatartók könyörtelen világában, és meg kell keresnie a boldoguláshoz, sőt talán a boldogságához vezető utat.

Helen Bryan trilógiájának első darabja egy bátor nő történetét meséli el, bemutatva a 18-19. század Amerikájának sokszínűségét, valamint azt az embert próbáló folyamatot, amikor a régi találkozik az újonnan érkezővel, amikor harc, öröm és fájdalom nászából egy egészen új világ szökken szárba.

Leave Your Comment