Az úgy volt… E-KÖNYV

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Janikovszky Éva - Az úgy volt... E-KÖNYV

Letöltés Az úgy volt… E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Az úgy volt… E-KÖNYV.pdf
Az úgy volt… E-KÖNYV.epub
Az úgy volt… E-KÖNYV.mobi


  • Gyermek és ifjúsági
  • 42 oldal
  • eISBN: 9789631187977
  • Cikkszám: 1038218
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az úgy volt… E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Az úgy volt… E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az úgy volt… E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az úgy volt… E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Az úgy volt… E-KÖNYV leírása

Az úgy volt, hogy amikor hazajöttem a táborból, itthon mindenki nekem esett, hogy na mi újság, mi volt, hogy volt, meséljek már. Én általában tudom, hogy mi újság, csak nem szeretem, ha folyton kérdik. Ezért mondtam, hogy semmi.” Hányszor van így az ember, ha kamasz. És hányszor kerül olyan helyzetbe, hogy “semmiszerû” választ ad, pedig, mint tudjuk, a kamasszal mindig történik valami.

Janikovszky Éva tükröt tart a tizenhárom évesek elé, de mindannyiunk elé is, akik sok mindenen elgondolkodunk, sok mindenrõl tudjuk, hogy mi az újság, de azt válaszoljuk, hogy semmi. Réber László nagyszerû, telibe találó rajzai humorukkal a kamaszság komikumát és líráját teszik még érthetõbbé, szeretetre méltóvá.

Leave Your Comment