Az ötödik evangélium

2019-08-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Ian Caldwell - Az ötödik evangélium

Letöltés Az ötödik evangélium könyvet pdf, epub és mobi

Az ötödik evangélium.pdf
Az ötödik evangélium.epub
Az ötödik evangélium.mobi


A könyv részletei Az ötödik evangélium

Töltse le az ingyenes PDF Az ötödik evangélium fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az ötödik evangélium PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az ötödik evangélium (pdf, epub és mobi)

Az ötödik evangélium leírása

II. János Pál pápaságának utolsó éveiben egy titokzatos kiállítás készül a Vatikáni Múzeumban, de egy héttel nyitás előtt az egyik kurátort meggyilkolják a Castel Gandolfó-i pápai villáknál. Ugyanezen az éjszakán betörnek az ötéves fiát egyedül nevelő görög katolikus pap, Alex Andreou atya vatikánvárosi otthonába. A római rendőrség és a vatikáni csendőrség tehetetlenkedését látván Alex atya maga kezd nyomozni, ám ahhoz, hogy megtalálja a gyilkost, rá kell jönnie a halott kurátor titkára.

Vajon milyen összefüggés lehet a második század közepén, Edesszában írt “ötödik evangélium”, a szír-ógörög nyelvű Diatesszaron és a rejtélyes torinói lepel között? És mi köze mindennek a katolikus és az ortodox keresztények viszonyához, a Vatikán bíboros államtitkárához, sőt magához a Szentatyához?

Kik azok, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy saját elképzeléseikhez idomítsák a tényeket?

Az ötödik evangélium egyszerre letehetetlen, tapintható atmoszférájú thriller és ismeretanyaggal teli kultúrtörténet, amelynek a különös belső logika szerint működő, parkokkal teli törpeállam ad érzékletes, hiteles hátteret.

“Mesteri… Az ember ez után a regény után már nem tud ugyanazzal a szemmel nézni az egyházra és intézményeire.”

(David Baldacci)

Leave Your Comment