Az ötlettől a sikerig

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Laurence Prusak - Az ötlettől a sikerig

Letöltés Az ötlettől a sikerig könyvet pdf, epub és mobi

Az ötlettől a sikerig.pdf
Az ötlettől a sikerig.epub
Az ötlettől a sikerig.mobi


  • Alinea Kiadó
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789639659056
  • Cikkszám: 1027790
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az ötlettől a sikerig

Töltse le az ingyenes PDF Az ötlettől a sikerig fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az ötlettől a sikerig PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az ötlettől a sikerig (pdf, epub és mobi)

Az ötlettől a sikerig leírása

Az üzleti teljesítményt növelni kívánó ötletek, menedzsment gondolatok garmadájával találkozhat a magyar menedzser is a könyvesboltok polcait böngészve, gazdasági folyóiratokat olvasva vagy tanácsadók, szakértők előadásain. Tényleg annyit érnek ezek a mágikus üzleti elixírek, mint azt propagálóik ígérik?

Ez a könyv egyedülálló vállalkozás az üzleti ötletek világában. Nem egy ötlet csodatevő képességeiről akarja meggyőzni az olvasót, hanem üzletí vállalkozások, állami és nonprofit szervezetek vezetőinek és munkatársainak ajánl megszívlelendő tanácsokat a szervezetük számára hasznos ötletek felkutatásához, testre szabásához és alkalmazásához.

“Az ötlettől a sikerig briliáns útmutató a legjobb üzleti ötletek megismeréséhez és hasznosításához. Davenport és Prusak alapvető igazságokat tár íel az üzleti tudásról. Ha azt akarja, hogy vállalata teljesítménye napról napra javuljon, akkor ezt az olvasmányos könyvet vegye kézbe, tanulmányozza át, s beszélje meg munkatársaival.”

Robert Sutton, a Stanford Egyetem professzora

Leave Your Comment