Az öt tibeti – Öt dinamikus gyakorlat az egészség, az energia és a személyes erő érdekében

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Christopher S. Kilham - Az öt tibeti - Öt dinamikus gyakorlat az egészség, az energia és a személyes erő érdekében

Letöltés Az öt tibeti – Öt dinamikus gyakorlat az egészség, az energia és a személyes erő érdekében könyvet pdf, epub és mobi

Az öt tibeti – Öt dinamikus gyakorlat az egészség, az energia és a személyes erő érdekében.pdf
Az öt tibeti – Öt dinamikus gyakorlat az egészség, az energia és a személyes erő érdekében.epub
Az öt tibeti – Öt dinamikus gyakorlat az egészség, az energia és a személyes erő érdekében.mobi


A könyv részletei Az öt tibeti – Öt dinamikus gyakorlat az egészség, az energia és a személyes erő érdekében

Töltse le az ingyenes PDF Az öt tibeti – Öt dinamikus gyakorlat az egészség, az energia és a személyes erő érdekében fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az öt tibeti – Öt dinamikus gyakorlat az egészség, az energia és a személyes erő érdekében PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az öt tibeti – Öt dinamikus gyakorlat az egészség, az energia és a személyes erő érdekében (pdf, epub és mobi)

Az öt tibeti – Öt dinamikus gyakorlat az egészség, az energia és a személyes erő érdekében leírása

Az öt tibeti gyakorlat hathatós befolyást gyakorolt rám, amióta csak 1976-ban felfedeztem őket. Most, hogy lehetőségem adódott e könyv megírására, megoszthatom mindazt, amit tudok róluk, és ismertetést nyújthatok egyéb rokon jóga módszerről és gondolatról.
A jóga általam történő felfedezése nem tűnik egyébnek a gondviselés egy cselekedeténél. Nem gondolom magamat eléggé okosnak ahhoz, hogy megtervezhettem volna azt a csodálatos kalandot, ami a jóga és a meditáció kegyelméből megadatott nekem. És biztosan tudom, hogy nem tudtam volna összeállítani egy olyan egyszerű, ugyanakkor erőteljes jógasorozatot, mint az öt tibeti gyakorlat.
Ez a könyv az általam ismert legjobb mód arra, hogy kifejezzem a jóga iránti köszönetemet és megbecsülésemet mindazért, amit neki köszönhetek. Remélem, hogy olvasóim élvezetesnek és ösztönzőnek találják. Remélem, hogy felébreszti kíváncsiságukat, hogy kipróbálják az ismertetett módszereket. Sok sikert kívánok mindenkinek. Szívélyes üdvözlettel!

Leave Your Comment