Az öt sérülés, mely megakadályozza, hogy önmagad légy

2019-02-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Lise Bourbeau - Az öt sérülés, mely megakadályozza, hogy önmagad légy

Letöltés Az öt sérülés, mely megakadályozza, hogy önmagad légy könyvet pdf, epub és mobi

Az öt sérülés, mely megakadályozza, hogy önmagad légy.pdf
Az öt sérülés, mely megakadályozza, hogy önmagad légy.epub
Az öt sérülés, mely megakadályozza, hogy önmagad légy.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Szakkönyvek
  • 192 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632443805
  • Cikkszám: 1026698
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 140 x 190

A könyv részletei Az öt sérülés, mely megakadályozza, hogy önmagad légy

Töltse le az ingyenes PDF Az öt sérülés, mely megakadályozza, hogy önmagad légy fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az öt sérülés, mely megakadályozza, hogy önmagad légy PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az öt sérülés, mely megakadályozza, hogy önmagad légy (pdf, epub és mobi)

Az öt sérülés, mely megakadályozza, hogy önmagad légy leírása

Van, hogy úgy érzed, hogy körbe-körbe jársz, ahelyett hogy fejlődnél? Van, hogy visszatér egy probléma, melyről azt hitted, megoldottad? Hogy úgy érzed, nem te irányítod az életed, és nem vagy önmagad? Talán nem jó helyen keresed a megoldást! Ez a könyv lehetővé teszi, hogy a valódi gyógyulás ösvényére lépj, mely végső célod felé vezet: hogy önmagad légy.

Az összes probléma – testi, érzelmi vagy szellemi – öt alapvető sérülésből ered: elutasítás, elhagyás, megalázás, árulás és igazságtalanság.

A könyvből megtudhatjuk, honnan származnak ezek a sérülések, és kikkel éljük át őket. A népszerű kanadai szerzőnő részletesen leírja az öt sérülést és azokat a maszkokat, melyeket kifejlesztettünk, hogy elrejtsük őket magunk és mások elől. Megismerjük a maszkokhoz tartozó testi jellemzőket, viselkedéseket és attitűdöket: megtudhatjuk, néhányunk miért kórosan sovány, mások pedig miért küzdenek állandó túlsúllyal. Megismerhetjük, milyen egyéb jelekkel ad útmutatást testünk – sérüléseinket és maszkjainkat segíthet megérteni például még az is, ahogy táncolunk.

Ha képesek vagyunk felismerni, hogy milyen maszkot viselünk, megtettük az első lépést a gyógyulás felé vezető úton. Mások maszkjának észlelése pedig abban segít, hogy több együttérzéssel forduljunk feléjük. Az utolsó fejezetben megismerhetjük tanácsait arra nézve is, mit tehetünk önmagunk és sérüléseink meggyógyításáért.

„Észrevetted-e már hogy amikor valakit vádolsz valamivel, az ugyanazzal vádol téged?

Amíg egy tapasztalatot nem elfogadásban élünk meg, vagyis ítélkezve, bűntudattal, félelemben, megbánással vagy az elfogadás hiányának bármilyen más formáján keresztül, addig újra és újra olyan körülményeket és személyeket fogunk magunkhoz vonzani, melyekkel ismét azt a tapasztalatot éljük meg.

Ezért olyan fontos, hogy megtanuljuk a lehető legjobban megismerni és elfogadni önmagunkat. Így egyre kevesebbszer fogunk olyan helyzetekbe kerülni, melyekben szenvedünk. Csak rajtad múlik a döntés, hogy urává válsz-e az életednek, és nem hagyod, hogy az egód irányítsa azt. Azonban ahhoz, hogy mindezzel szembenézzünk, sok bátorságra van szükségünk, mert elkerülhetetlenül érinteni fogunk régi sérüléseket.” (Részlet a könyvből)

Leave Your Comment