Az öröklétű

2019-05-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Rebecca Hamilton - Az öröklétű

Letöltés Az öröklétű könyvet pdf, epub és mobi

Az öröklétű.pdf
Az öröklétű.epub
Az öröklétű.mobi


  • I.P.C. Könyvek
  • Fantasy
  • 416 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789636354497
  • Cikkszám: 1020566
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az öröklétű

Töltse le az ingyenes PDF Az öröklétű fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az öröklétű PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az öröklétű (pdf, epub és mobi)

Az öröklétű leírása

Mielőtt még legyintenél, hogy “Ó, már megint egy olyan könyv”, higgy nekem: ez más. Nem gondoltam, hogy engem is leköt egy vámpíroktól, alakváltóktól, boszorkányoktól hemzsegő sztori, de a Hamilton által megteremtett mitológia értelmet ad e természetfeletti lények létezésének. – (Robert Zimmermann /A Life Among the Pages)
A wicca Sophia Parsons egy Sziklás-hegységben fekvő kisvárosban él. A közösség kitaszítottjaként tengeti mindennapjait: az emberek kerülik, mert kapcsolatot feltételeznek közte és néhány megoldatlan gyilkossági ügy között. Sophia egyetlen vágya, hogy megszabaduljon a fejében duruzsoló zajtól. Ennek érdekében ártatlan bűbájhoz folyamodik, és elvégzi vallása egyik szertartását, aminek következtében az alapzaj suttogó hangokká változik. Amikor már végképp úgy véli, hogy kezd elmenni az esze, őrületéhez különös társak szegődnek, akik ráadásul veszélyesek. Az egyikük Charles, akibe Sophia maradék józansága ellenére beleszeret. A férfinak köszönhetően egy sokkal rejtélyesebb valóság tárul fel előtte, mint amiben valaha hinni mert. Ebben a világban a túlélés érdekében tilos kérdéseket feltenni, és illik kitérni a halhatatlanok útjából. Ám ő már réges-régen átlépte a határt.
Paranormális románc, okkultizmus? Garantálom, hogy képtelen leszel letenni. – (Geek News Network)

Leave Your Comment