Az Ördög tartja a gyertyát E-KÖNYV

2019-02-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Karin Fossum - Az Ördög tartja a gyertyát E-KÖNYV

Letöltés Az Ördög tartja a gyertyát E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Az Ördög tartja a gyertyát E-KÖNYV.pdf
Az Ördög tartja a gyertyát E-KÖNYV.epub
Az Ördög tartja a gyertyát E-KÖNYV.mobi


  • Krimi
  • 192 oldal
  • eISBN: 9789632442365
  • Cikkszám: 1037314
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az Ördög tartja a gyertyát E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Az Ördög tartja a gyertyát E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az Ördög tartja a gyertyát E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az Ördög tartja a gyertyát E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Az Ördög tartja a gyertyát E-KÖNYV leírása

„Látta valaki Andreast?” – a jóképû fiú eltûnése misztikus mindenki számára, még elválaszthatatlan haverja, Zipp sem érti, mi történhetett vele. Hiába keresi a rendõrség, hiába adnak fel újsághirdetést, senki sem tudja, hol lehet. Sejer felügyelõ kérdései felzaklatják Zippet, és örökösen felidézik benne a barátjával töltött utolsó közös este megrázó emlékeit – amikor a könnyû és gyors pénzszerzés reményében árnyként követtek egy idõs nõt, majd Andreas késsel a kezében belopakodott az asszony házába, és a következõ pillanatban már el is tûnt. Zipp idegesen várakozott az udvaron a barátjára, aki soha többé nem bukkant fel…
A norvég „krimikirálynõ” a Stephen King thrillerjeinek hagyományaira épülõ cselekményben felvonultatja a jellegzetes „fossumos” jegyeket, a bûnös és az áldozat gondolkodásmódjának dermesztõen valósághû ábrázolását. Fossum e krimijében elsõrendûen világítja meg a bûn hatalmába került gondolkodás mibenlétét.
Vigyázat! – sohasem szabad hinni a látszatnak: az emberek nem mindig olyanok, amilyennek gondoljuk õket…

Leave Your Comment