Az ördög a fehér városban

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Erik Larson - Az ördög a fehér városban

Letöltés Az ördög a fehér városban könyvet pdf, epub és mobi

Az ördög a fehér városban.pdf
Az ördög a fehér városban.epub
Az ördög a fehér városban.mobi


A könyv részletei Az ördög a fehér városban

Töltse le az ingyenes PDF Az ördög a fehér városban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az ördög a fehér városban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az ördög a fehér városban (pdf, epub és mobi)

Az ördög a fehér városban leírása

Az 1893-as év fordulópont volt Amerika számára: Chicago, ez az akkor még csak feltörekvő város olyan világkiállítást rendezett, amely felülmúlta a híres párizsit, és biztosította Amerika helyét a világban; ráadásul felbukkant az első dokumentált amerikai sorozatgyilkos, H. H. Holmes.

Ez a lenyűgöző bestseller a világkiállítás megrendezésének viharos és eseménydús történetét meséli el, melyhez elválaszthatatlanul hozzáforrt az ördögien ravasz és pokolian kíméletlen Holmes tevékenykedése. Olvashatunk az 1890-es évek chicagói és amerikai építészetéről, hihetetlen sikerekről és drámai sorsokról, az eszmék harcáról a profit és a bürokrácia ellen, valamint egy olyan gyilkosról, akinek tettei emberek millióit sokkolták.

Az alapos kutatást és lebilincselő történetszövést kombinálva Larson könyve a történelem felfedezését kínálja a legjobb regények izgalmával.

Leave Your Comment