AZ optimista gyermek

2019-06-20   |   by admin

A könyv tartalma:

AZ optimista gyermek

Letöltés AZ optimista gyermek könyvet pdf, epub és mobi

AZ optimista gyermek.pdf
AZ optimista gyermek.epub
AZ optimista gyermek.mobi


  • Akadémiai Kiadó Zrt.
  • Tudományos könyvek
  • 328 oldal
  • Kötés: puhakötés ragasztva
  • ISBN: 9789630592697
  • Cikkszám: 1043109
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei AZ optimista gyermek

Töltse le az ingyenes PDF AZ optimista gyermek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A AZ optimista gyermek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés AZ optimista gyermek (pdf, epub és mobi)

AZ optimista gyermek leírása

Jó hír: az optimizmus tanítható és tanulható, állítja Martin E. P. Seligman, a téma világhírű kutatója, aki a Flow-elmélettel világhírt szerzett Csíkszentmihályi Mihály mellett a pozitív pszichológia egyik meghatározó alakja. Könyvében, melyet „minden szülőnek a leggazdagabb körülmények között élőktől a legszegényebbekig és minden gyereknek a bölcsőtől a serdülőkor végéig” ajánl, lépésről lépésre mutatja be azokat a gyakorlatban is alkalmazható technikákat, amelyekkel a pesszimista gondolkodásmód optimistává alakítható. A szerző könyvében hosszú évek kutatásai alapján magyarázza el felnőtt olvasóinak elgondolásának lényegét, mely alapján az olvasó önmagában és gyermekeiben is elvetheti az optimizmus éltető magvait.
És hogy mindez miért fontos? Mert az optimista szemlélet velejárója nemcsak a jobb hangulat, a jobb teljesítmény, a jobb problémamegoldás, a nagyobb kreativitás, hanem „a jobb fizikai egészség – erősebb immunrendszer, kevesebb fertőző betegség és orvosi vizsgálat, a szív- és érrendszeri megbetegedések alacsonyabb valószínűsége és talán még a hosszabb élettartam is”. És bár az optimizmust Seligman sem tekinti csodaszernek, meggyőző érveket hoz amellett, hogy szilárd értékekkel és ambícióval társulva ez az az eszköz, amely lehetővé teszi az legnagyobb egyéni teljesítmények elérését.
Mi más lehet a boldog élet záloga, és lehet-e több, amit egy szülő gyermekének megadhat?

Leave Your Comment