Az óceán hangjai

2019-02-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Adam Makos - Az óceán hangjai

Letöltés Az óceán hangjai könyvet pdf, epub és mobi

Az óceán hangjai.pdf
Az óceán hangjai.epub
Az óceán hangjai.mobi


A könyv részletei Az óceán hangjai

Töltse le az ingyenes PDF Az óceán hangjai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az óceán hangjai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az óceán hangjai (pdf, epub és mobi)

Az óceán hangjai leírása

A történet Pearl Harbor lebombázásával kezdődik, és Japán 1945-ös megadásával zárul. A már kilencvenes éveikben járó leszerelt katonák, akik beszámolnak az eseményekről, megosztott nézőpontból mesélik el saját történetüket, egészen a háború végéig. Több mint egy tucat egykori tengerészgyalogos narrációjából tevődik össze a realista háborús beszámoló. A férfiak először elmondják, hogyan érte őket fiatalkorukban Pearl Harbor lebombázásának híre, milyen indíttatásból csatlakoztak a tengerészgyalogsághoz, majd milyen veszedelmekkel kellett szembenézniük a Csendes-óceán térségében. 
Részletes, valósághű történetet olvashatunk a japánokkal való összecsapásokról, a katonákat ért borzalmakról és a háború pszichológiai következményeiről.

Leave Your Comment