Az ismeretlen Kimi Räikkönen

2019-06-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Kari Hotakainen - Az ismeretlen Kimi Räikkönen

Letöltés Az ismeretlen Kimi Räikkönen könyvet pdf, epub és mobi

Az ismeretlen Kimi Räikkönen.pdf
Az ismeretlen Kimi Räikkönen.epub
Az ismeretlen Kimi Räikkönen.mobi


  • Helikon Kiadó
  • Életrajz
  • 264 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789634791515
  • Cikkszám: 1065026
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az ismeretlen Kimi Räikkönen

Töltse le az ingyenes PDF Az ismeretlen Kimi Räikkönen fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az ismeretlen Kimi Räikkönen PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az ismeretlen Kimi Räikkönen (pdf, epub és mobi)

Az ismeretlen Kimi Räikkönen leírása

„Csodálatos lenne inkognitóban vezetni a Forma-1-ben” – mondja Kimi. De persze ő is tudja, hogy ilyen világ nem létezik, és nem létezhet. Lehet fűnyírót vezetni inkognitóban, de nem egy hétmillió eurós versenyautót.

Kimi Räikkönen, a Jégember a Forma-1 világának egyik legismertebb és legnépszerűbb alakja, és mégis jórészt ismeretlen: szűkszavú megnyilatkozásait imádják a rajongói, akik nyilván szeretnének többet is megtudni erről a fantasztikus sportolóról.

Az egyik legnagyszerűbb – és legnépszerűbb – mai finn prózaíró, Kari Hotakainen erre vállalkozott: hogy megismerje az embert a csillogó, lélegzetelállító díszletek mögött. Könyve nem hagyományos sportolóéletrajz, hanem stílusával is magával ragadó irodalmi mű egy szerény származású – és a sztárallűröket máig is szerényen kerülő – emberről, aki világbajnok lett, dúsgazdag ember, a finnek bálványa, ikonja és valóságos brand. Egy világhírű, és mégis ismeretlen sportoló fantasztikus, humoros és megható portréja.

Hotakainennek sikerül az, ami még senkinek: szóra bírta Kimit – de a képet kiegészítik a hozzá legközelebb álló emberek: anyja, testvére, felesége, barátai, pilótatársai, csapatfőnökei, szerelői is a visszaemlékezéseikkel és a sztorikkal, amelyek nemcsak Kimit, az embert varázsolják elénk, hanem a világot is, amelyben él: azoknak az embereknek a világát, akik irdatlan pénzeket keresve ugyan, de az életüket kockáztatják minden egyes versenyen.

Leave Your Comment