Az ígéret földje

2019-02-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Joachim Masannek - Az ígéret földje

Letöltés Az ígéret földje könyvet pdf, epub és mobi

Az ígéret földje.pdf
Az ígéret földje.epub
Az ígéret földje.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Fantasy
  • 224 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632443263
  • Cikkszám: 1020565
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az ígéret földje

Töltse le az ingyenes PDF Az ígéret földje fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az ígéret földje PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az ígéret földje (pdf, epub és mobi)

Az ígéret földje leírása

1760, Berlin. Pokolkutyája Vili, a tizennégy éves utcakölyök ügyes lopásokból és csalásokból tartja fent magát és kis barátját, Jót. Vilinek azonban van egy nagy álma: igazi karib-tengeri kalózzá akar válni. Úgy tűnik, ez az álom egy nap valóra válhat, mert amikor Vili elemeli a gonosz Talleyrand báró varázserejű amulettjét, a francia foglyul ejti, majd Jóval és a fogságban megismert ravasz Moses Kahikivel együtt New Nassauba, a kalózok szigetére viszi. Kiderül, hogy az amulett egy iránytű egyik darabja, s aki az összes részét megszerzi, mesés kincshez juthat. Azonban nemcsak a báró vadászik az iránytűre, hanem a gonosz Blind Black Whistle kalózbandája, no meg a gyönyörű és szeszélyes kalózlány, Honky Tonk Hanna is…

 

A SOROZATRÓL:

A neves német író-forgatókönyvíró, Joachim Masannek neve jól ismert a magyar gyerekek körében is: az elmúlt tíz évben A vad focibanda című sikerszériája több ezer gyerkőcnek volt meghatározó olvasmányélménye világszerte. A szerző Honky Tonk kalózok című új könyvsorozata térben és időben is különleges kalandokat ígér, s legalább ennyi kis- és nagykamaszt fog magával ragadni, mint a „Vad banda” szereplőinek élete!

A Honky Tonk kalózok sorozat négy ifjú kalóz kalandjait meséli el: Pokolkutyája Vili ügyes csaló és zsebtolvaj, legjobb barátja, Jo, zseniális feltaláló és igazán jószívű kisfiú, Moses Kahiki, a Nap Lovagja ravasz szélhámos, Honky Tonk Hanna pedig egy lélegzetelállítóan szép és szeszélyes, messzi földön hírhedt kalózlány.

Az ígéret földje címet viselő első kötet cselekménye 1760-ban, a háború sújtotta Berlinben kezdődik. Itt él Pokolkutyája Vili, a tizennégy éves utcakölyök, aki ügyes lopásokkal és trükkökkel szedi el a gazdagoktól a tallérjaikat. Vilinek nincs senkije, csak kis barátja, Jo, a néger kisfiú. Van azonban egy nagy álma: igazi karib-tengeri kalózzá akar válni, s mindent megtesz azért, hogy elég pénzt összegyűjtsön a hosszú útra. Amikor birtokába kerül egy varázserejű amulett, úgy tűnik, egyre közeledik nap, amikor álma végre valóra válhat.

Egy nap azonban Vili elemeli a gonosz Talleyrand báró varázserejű amulettjét, mely az övének szakasztott mása. A báró emberei a fiú nyomára bukkannak, s Jóval együtt foglyul ejtik. A börtönben megismerkednek a ravasz és magabiztos Moses Kahikivel, a Nap Lovagjával, aki mesél nekik New Nassauról, a kalózok szigetéről. Jo nagyon fellelkesedik, de Vili nem nagyon bízik a felvágós Lovagban. Másnap Talleyrand mindhármukat magával viszi a hajójára, mely éppen a Karib-tenger vizeire tart.

Talleyrand célja, hogy megszerezze a varázserejű amulett mind a négy darabját, mely egy diszkosszal együtt csodálatos iránytűvé áll össze. Akié az iránytű, mesés kincs birtokosává válhat.

Miután becsapják Talleyrand-t. és sikerül elmenekülniük a hajójáról, végre New Nassauba érkeznek, ahol hihetetlen kalandok várnak hőseinkre: megismerkednek Honky Tonk Hannával, a gyönyörű kalózlánnyal, és a vén Blind Black Soul Whistle-lel, akiknek szintén a kincsre fáj a foguk. Miután mindenféle viszontagságok, cselek és harcok árán, Hannával szövetkezve megszerzik az iránytű összes darabját, a fiatal kalózok Jo ügyes találmánya segítségével megszöknek Whistle és Talleyrand emberei elől.

Már csak egy feladat áll Vili, Moses, Jo és Hanna előtt: az iránytű segítségével megtalálni az elveszett népet, s megszerezni a mesés kincset.

Leave Your Comment