Az igazi beavatás útja

2019-03-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Franz Bardon - Az igazi beavatás útja

Letöltés Az igazi beavatás útja könyvet pdf, epub és mobi

Az igazi beavatás útja.pdf
Az igazi beavatás útja.epub
Az igazi beavatás útja.mobi


  • Édesvíz Kiadó
  • Ezotéria
  • 378 oldal
  • Kötés: keménytáblás ragasztott
  • ISBN: 9789635291939
  • Cikkszám: 1021848
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az igazi beavatás útja

Töltse le az ingyenes PDF Az igazi beavatás útja fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az igazi beavatás útja PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az igazi beavatás útja (pdf, epub és mobi)

Az igazi beavatás útja leírása

Az igazi megismerésre törekvők sokszor évekig, vagy talán egész életükben hiába kutatnak olyan megbízható tanulási módszer után, melynek segítségével legfőbb vágyukat megvalósítva a tökéletesség útjára léphetnek. A titkos tudományok iránt érdeklődőknek nincs lehetőségük mestertől vagy vezetőtől elnyerni a beavatást, ezért az igazi tudás csak a különös kegyeltek és tehetségek számára elérhető. Az őszinte tanuló aki komolyan dolgozik a saját fejlődésén, és nem pusztán kíváncsiságból akar bepillantást nyerni a szent tudásba ebben a műben beavatásának igazi vezetőjét fogja látni.
A kezdeti lépéseknél még a magas rangú beavatottak sem lennének képesek többet segíteni a tanulóknak, mint ez a könyv. Az elméleti beavató részt tíz szint alapgyakorlatai követik, melyek egyaránt fejlesztik a testet, a lelket és az elmét.
Franz Bardon mára már klasszikusnak számító műve az egész világot bejárta. Egyedülálló gyakorlati útmutató a fehér mágia alkalmazásához és a hermetikus tudomány megismeréséhez. A mágia valójában szent tudomány. A szó legszorosabb értelmében minden tudás tudása, hiszen az univerzális törvények ismeretére és használatára tanít.

Leave Your Comment