Az idõutazás napja E-KÖNYV

2019-03-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Brandon Hackett - Az idõutazás napja E-KÖNYV

Letöltés Az idõutazás napja E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Az idõutazás napja E-KÖNYV.pdf
Az idõutazás napja E-KÖNYV.epub
Az idõutazás napja E-KÖNYV.mobi


  • Sci-fi
  • 250 oldal
  • eISBN: 9786155442483
  • Cikkszám: 1038151
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az idõutazás napja E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Az idõutazás napja E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az idõutazás napja E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az idõutazás napja E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Az idõutazás napja E-KÖNYV leírása

2021. november. Amikor az elsõ idõgép mûködésbe lép, kétszázmilliárd idõutazó jelenik meg a Földön. Az idõutazás napját ünneplik, az elsõ pillanatot, ameddig vissza lehet utazni a jövõbõl.
Az esemény eltörli az ismert világot: megszûnik a pénz, mûködésképtelenné válnak a kormányok, bárki számára hozzáférhetõ lesz minden jövõbeli technológia, köztük az idõutazás. Tetszõleges jövõbeli évbe utazhatunk, egészen az idõfolyam végéig. Ennek azonban hatalmas ára van, ugyanis az idõ veszélyes játékszer.
Beregi Ádám él-hal a családjáért, ám az idõutazás napján valaki a jövõbõl elrabolja a kisfiát és a feleségét, Enikõt. Ádám a kaotikus és folyton változó idõfolyamban, õrült technológiák, valamint mesterséges mikrouniverzumok birodalmában próbálja megtalálni õket.
Az idõgép feltalálója, Neil Jarrison különös, magának való ember. Bár 2612-ben kivégzik, mégis sokan szeretnének a nyomára bukkanni, mert olyan tudás birtokosa, amely megmentheti a világot. Vagy el is pusztíthatja. Csakhogy a feltaláló mindig egy lépéssel üldözõi elõtt jár, és úgy tûnik, kizárólag egyvalaki érdekli: egy Rebeca nevû titokzatos nõ, aki minden rejtély kulcsa lehet.
A Brandon Hackett néven író Markovics Botond sodró tempójú, eredeti ötletekkel teli regénye egészen újfajta megközelítése az idõutazás témájának.

Leave Your Comment