Az ezüst csillag

2019-06-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Jeannette Walls - Az ezüst csillag

Letöltés Az ezüst csillag könyvet pdf, epub és mobi

Az ezüst csillag.pdf
Az ezüst csillag.epub
Az ezüst csillag.mobi


A könyv részletei Az ezüst csillag

Töltse le az ingyenes PDF Az ezüst csillag fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az ezüst csillag PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az ezüst csillag (pdf, epub és mobi)

Az ezüst csillag leírása

Szívszorító regény egy nagyon bátor kislányról, aki szembe mer szállni a felnőttek kegyetlen világában uralkodó igazságtalanságokkal. Az Ezüst Csillag a képzelőerő és történetmesélés diadala. 1970-es évek, a helyszín egy kaliforniai kisváros. Jean tizenkét éves, nővére, Liz tizenöt, amikor művészi hajlamokkal megáldott édesanyjuk elindul, hogy megtalálja önmagát. Charlotte, aki bármerre is lakott életében, valami kivetnivalót mindig mindenhol talált, hátrahagyta lányait és egy-két hónapra elegendő költőpénzt. Egyik nap Jean az iskolából hazatérve egy rendőrautót pillant meg a házuk előtt, ezért Lizzel úgy döntenek, inkább buszra szállnak, és Virginába utaznak nagybátyjukhoz, Tinsley-hez. A nagybácsi befogadja őket, de kevés a pénzük, így Jean nővérével együtt irodai munkát és gyermekfelügyeletet vállal Jerry Maddoxnál, a helyi textilgyár munkafelügyelőjénél. Hamar kiderül azonban, hogy a férfi hatalommániás és agresszív is. A gyár alkalmazottai pedig rettegnek tőle, senki nem mer szembeszállni vele. Liz azonban egy nap már nem bírja a megaláztatást. De mit tehet egy törékeny lány egy befolyásos üzletemberrel szemben? És lesz-e, aki mellé áll ebben a küzdelemben?

Ajánlók:

„Walls ért ahhoz, hogy pattanásig feszített, klasszikus drámai helyzetekbe sodorja szereplőit. Az Ezüst Csillag egy nagyszerű, megható regény, Jean pedig egy nagyon szerethető elbeszélő.”
USA Today

„Az írónő bebizonyítja, hogy milyen jól ismeri a gyermeki szívet – és a néha a felnőttek szívében lakozó gonoszt.”
Publishers Weekly

„Nagyszerű könyv! Magával ragadó, érzelgősségtől mentes és megrendítő mese a gyermekkorról.”
The New York Times

„Jean aprólékosan kidolgozott, naiv, makacs elbeszélői szólamán keresztül az író rádöbbent arra, micsoda hihetetlen bátorság kell ahhoz, hogy szembenézzünk a valódi démonokkal egy olyan világban, ahol a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy ne fussunk el.”
O, the Oprah Magazine

„A szerző a kamaszkorról és a komoly társadalmi változásokon áteső amerikai Délről mesél, méghozzá friss, újszerű nézőpontból.”
Kirkus Reviews

Leave Your Comment