Az év természetfotói – Magyarország 2013

2019-08-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Horváth Árpád - Az év természetfotói - Magyarország 2013

Letöltés Az év természetfotói – Magyarország 2013 könyvet pdf, epub és mobi

Az év természetfotói – Magyarország 2013.pdf
Az év természetfotói – Magyarország 2013.epub
Az év természetfotói – Magyarország 2013.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Művészet
  • Kötés:
  • ISBN: 9771785233020
  • Cikkszám: 1007389
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az év természetfotói – Magyarország 2013

Töltse le az ingyenes PDF Az év természetfotói – Magyarország 2013 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az év természetfotói – Magyarország 2013 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az év természetfotói – Magyarország 2013 (pdf, epub és mobi)

Az év természetfotói – Magyarország 2013 leírása

A naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége 2013-ban huszonegyedik alkalommal írta ki az immár nemzetközi szinten is számon tartott fotópályázatát. A GDF SUEZ – Az Év Természetfotósa 2013 pályázatra beérkezett csaknem négyezer pályamű minden eddiginél magasabb színvonala újfent bizonyította, hogy a magyar profi és amatőr természetfotósok a világ élvonalába tartoznak. Mi sem példázza ezt jobban, mint azok az újszerű, előzmény nélküli képek, amelyek újra és újra meghökkentenek, elvarázsolnak bennünket fotográfusokat és természetszerető, fotózást kedvelő nézőket. Ez az album – a korábbi esztendőkhöz hasonlóan – a pályázat legjobb képeiből ad válogatást az olvasóknak.

“A fotózás talán legösszetettebb ága a természetfényképezés. Magyar képviselői már sok éve a világ élvonalába tartoznak. A naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége által megszervezett GDF SUEZ – Az Év Természetfotósa 2013 című pályázaton kiváló profi és amatőr fotósaink csaknem négyezer képe mérettetett meg. Ezek közül válogatta ki a zsűri a legjobbakat, melyekből e kötet lapjain nyújtunk át válogatást olvasóinknak. Az év természetfotói Magyarország 2013 azonban több mint fotóalbum, hiszen a pályázat legjobb 123 képének alkotóitól megtudhatjuk műveik születésének történetét, sőt azt is, milyen eszközökkel készültek ezek a fotográfiák. Így a kötet egyúttal segédkönyv is lehet azok számára, akik kedvet kaptak a természetfotózáshoz, vagy éppen még magasabb színvonalon szeretnék űzni ezt a csodálatos szakmát. Reméljük, olvasóink is ugyanakkora örömmel lapozgatják ezt a könyvet, mint ahogyan a benne szereplő alkotók a képeiket készítették!” (Radisics Milán)

Leave Your Comment